10 x met welke zoektermen komt men op mijn blog?

Nog steeds houd ik me weinig bezig met de statistieken van mijn blog. Mijn voornemens om minstens twee artikelen per week te schrijven, haal ik vaker niet dan wel. Dus de tijd die ik heb voor mijn blog, spendeer ik liever aan schrijven en het bezoeken van mijn medebloggers. Ik ben blij met elke bezoeker die ik heb en met name met elke reactie die ik krijg. Maar of het er nu meer of minder zijn, ik ga er niet meer of minder om schrijven. Wat ik wél leuk vind, is om na te gaan met welke zoektermen mensen op mijn blog terecht zijn gekomen.

Al eerder deelde ik de meest leuke zoektermen met jullie. Het blijft een leuk onderwerp. Daarom dat ik vandaag weer eens een blik heb geworpen op deze zoektermen. De zoektermen zeggen niet alleen wat over waar mensen voor komen. Soms zijn ze ook gewoon leuk of opvallend. Alhoewel ik deze keer geen rare dingen ben tegen gekomen. Vandaag deel ik de leukste met jullie én ik verwijs je ook meteen door naar de desbetreffende artikelen. Een leuke manier om meteen wat oude artikelen onder de aandacht te brengen. Vergeet dus vooral niet door te klikken, als een onderwerp/zoekterm je aanspreekt, zou ik zeggen.

Zoektermen

Backpacken met dreumes / reizen met dreumes
Natuurlijk zit je hier dan goed. Het backpacken is niet gestopt sinds ik moeder ben. En omdat ik weet dat backpacken met kinderen toch een tikkeltje anders is, heb ik hier praktische tips gedeeld. Maar binnenkort zal ik eens specifieke tips geven over het backpacken in Nieuw Zeeland met jonge kinderen.

BH onder corset dragen
Dit zijn natuurlijk belangrijke levensvragen. Als corset liefhebber snap ik dat als geen ander. Dus deelde ik hier tips met je waar je op moet letten als je je eerste corset aanschaft. Hopelijk heeft die persoon er ook wat aan gehad.

Geef eens wat vaker een compliment
Complimentjes zijn cadeautjes die je gratis weg kan geven. En het mooie is, je doet jezelf er ook een plezier mee! Complimenten geven, geeft de ander zelfvertrouwen. Maar.. ze zijn net zo goed voor jouw zelfvertrouwen. Want je moet toch even over een drempel heen om iemand een compliment te kunnen geven, vooral als het een vreemde is. En daarom schreef ik er hier over. Omdat ik vind dat iedereen vaker complimentjes zou moeten geven.

Ow was ik maar een zeemeermin van boven mens van onder vin
Het is jaren geleden dat ik Marijke interviewde. Een heuse Nederlandse zeemeermin aan het begin van een zeemeermin carrière. Ik was de eerste die haar interviewde (inmiddels zie Marijke vaker voorbij komen op tv of kranten) en dergelijke zoektermen brengen mensen dus vaak bij mij.  Heel leuk, natuurlijk. Het is overigens ook een interview waar ik best trots op was. Nu ik het er zo over heb, bedenk ik me dat het leuk zou zijn om haar weer te interviewen om te kijken wat er allemaal is gebeurd in de tussentijd. Het interview van Marijke lees je trouwens hier. Met als antwoord op de vraag ‘hoe word je een zeemeermin?’

Verschil Sisi en Fanta
Kijk! Ik ben niet de enige die zich hier mee bezig houdt!

Vreemd gaan met toestemming
In mijn ogen hebben we het dan niet meer over vreemd gaan. Maar goed, je kan dan hier terecht komen. Aan de andere kant kan je het ook zijn dat je je afvraagt of je gewoon toestemming moet vragen. En dan kom je bij deze kritische noot terecht. Een vergelijkbare zoekterm zag ik ook in 2017 verschijnen, trouwens.

Voordelen tweetalig opvoeden
Ik moet zeggen dat deze zoekterm (of daar aan gerelateerd) vaak zijn voorgekomen in het afgelopen jaar. Leuk om te zien dat dit iemand naar mijn blog brengt. Elk jaar geef ik een update over hoe het tweetalig opvoeden hier aan toe gaat. Maar natuurlijk heb ik hier ook de voordelen gedeeld.

Bianca 51 dating profiel
Ok, ik geef het op. Hoe kom je hiermee nou bij mij terecht?

Geen kinderwens onbegrip
Wat betreft kinderen, zijn er twee kampen. De ouders en de mensen die bewust kinderloos blijven. Dat er blijkbaar veel onbegrip voor elkaar is, heb ik nooit begrepen. Dat moet maar eens afgelopen zijn, dus schreef ik daar hier over. Dat het ok is om geen kinderen te willen. En wat mijn artikel nou zo anders maakt dan andere? Dat iemand het heeft geschreven die zelf dus wél kinderen heeft (ondergetekende dus).

Alle cliches zijn waar ouderschap
Dan kom je bij mij natuurlijk bij een verkeerd artikel uit. Ik heb juist de clichés hier staan ontkrachten.

En jij?
Wat is de leukste zoekterm waarmee mensen op jouw blog terecht zijn gekomen? Ik ben erg benieuwd!

Comments

comments

15 gedachten over “10 x met welke zoektermen komt men op mijn blog?

  • Sheila schreef:

   Ja serieus hè. Geniaal dat iemand zo bij mij terecht komt. En los daarvan. Lijkt me onmogelijk om zo iemand terug te vinden op een dating website via Google ??

 1. Evelyne schreef:

  Ik doorliep onlangs ook mijn statistieken (de zoektermen die jij hier bespreekt staat nog op de planning om te doen) en toen heb ik ontdekt dat het verkeer op mijn blog wel van een heel vreemde website komt.. nl.. euh.. een s.. enfin, you get me, right? Tjah, ik snap er feitelijk niks van want ik denk dat ik toch in een redelijk propere taal schrijf, niet? :p

 2. Michelle schreef:

  Hihi altijd leuk om te kijken waarmee mensen bij je terecht komen he. Bij mij komt er vaak niks vreemds uit, meestal zoektermen voor haakpatronen. Al denken mensen wel vaak dat ik bepaalde betaalde patronen zomaar (gratis ) doorstuur. Dit merk ik ook vaak aan de emailtjes die ik krijg, ehhh nee 😛

  • Sheila schreef:

   Echt? Nou, vragen kan altijd. Maar de toon maakt ook het verschil. Als mensen het vanzelfsprekend vinden, vind ik dat echt onbeschoft. Misschien moet er een business in maken dan :). Een vriendin van mij verkoopt haar haakpatronen via Etsy.

 3. Saskia schreef:

  Leuk om te lezen waar mensen opzoeken he. Alle artikelen kwamen me zeker bekend voor van je. Ik ga je artikel over geen kinderwens met onbegrip zeker linken in een artikel die van mij binnenkort online komt.

  • Sheila schreef:

   Oh wat tof, Sas!!! Dat waardeer ik. Vooral ook omdat ik het echt zo’n belangrijk onderwerp vind. Echt, respect én begrip voor elkaar. Daar wil ik zeker aan bijdragen. Dus leuk dat jij dat zo ook doet.

 4. sammie schreef:

  Wel allemaal zoektermen waar je ook inhoudelijk over geschreven hebt, mooi is dat. Komen de zoekers waarschijnlijk wel te weten wat ze wilden weten 🙂 Ik vergeet altijd waar ik die zoektermen ook alweer moet vinden 😀
  Het verschil tussen Sisi en Fanta is trouwens enorm wat mij betreft. Sisi vind ik echt niet lekker.

  • Sheila schreef:

   Jaaaah, jij begrijpt me! Sisi vind ik absoluut niet lekker. Ik lust het helemaal niet. Het is zo anders dan Fanta. Als ik op een terrasje sinas wil en ze hebben dus Sisi, neem ik appelsap.

 5. Jana schreef:

  Wat dan vooral leuk is, is dat de meeste mensen met een vraag rondlopen op gebied van levensstijl. En zo heeft je blog meteen ook een maatschappelijke functie erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *