Viva zomer editie? Ik was erbij!

IMG_20160811_144418Het is vakantie tijd. Je zou het bijna vergeten met het slechte zomerweer. Maar de bladen in de winkels liegen er niet om. De zomer edities beloven je genoeg leesvoer voor een dagje strand. Al zullen de meeste dames de bladen lezen vanaf de bank in hun eigen woonkamer (oh, wat klinkt een picknick op de weide ineens idyllisch) of misschien op de camping, met uitzicht over nat gras, chagrijnige schapen en grijze wolken.

Maar goed, het is desondanks vakantie tijd. En ook de Viva doet er aan mee met de XXL zomer editie. Waarbij ze ook nog claimen dat ze niets te verbergen hebben. Nou ja.. dat klopt. De Viva heeft vast niets te verbergen. Maar ik ook niet. Dus… werkte ik mee aan een interview over mijn relaties. En daar kan je dus mooi over lezen op pagina 48 van deze zonnige editie.

Maar ik ben natuurlijk niet de enige die niets te verbergen heeft. Alhoewel ik eigenlijk meer vind dat het een kwestie is om anderen te laten zien dat je je nergens voor hoeft te schamen. In ieder geval, medeblogger Marieke dacht er ook zo over. Ik las de Viva en herkende haar direct in een openhartig artikel over angsten en fobieën. Marieke werkt er namelijk hard aan om haar angst te overwinnen en ik vind het waanzinnig stoer hoe ze dit aanpakt. We wisten niet van elkaar dat we gelijktijdig meewerkten aan een interview voor deze editie van Viva. We vinden het alleen maar super leuk dat we er tegelijk in staan.

Natuurlijk valt er meer te lezen in deze Viva om je er een ‘zomerse’ dag mee te vermaken. Maar… heel eerlijk, ik vind de twee bovengenoemde artikelen natuurlijk de hoogtepunten van deze editie. Dat snap je vast.

Viva XXL Zomer Editie ligt nu in de winkels en is te koop t/m 16 augustus. Zomer 2016? Ik was erbij! En mocht je deze dus kopen, namens Marieke en mezelf, veel leesplezier!

signature sheila

 

Comments

comments

16 gedachten over “Viva zomer editie? Ik was erbij!

  • Sheila schreef:

   De Flair wordt hier in Nederland verkocht daar waar ook de Viva wordt verkocht. Overal dus eigenlijk. Dus waarom niet andersom. Wie weet Is de Viva dus gewoon bij jou verkrijgbaar.

 1. Jana schreef:

  Wat ontzettend leuk! Nu is het bereik van jouw unieke verhaal super groot 🙂
  Hoe gaat zo’n interview trouwens in z’n werk; is de Viva via via op jouw verhaal gestuit of konden lezers zelf hun verhaal indienen? Ik ben wel benieuwd 🙂

  • Sheila schreef:

   Ja, leuk hè. Ik werd benaderd n.a.v. mijn blog. Erg leuk dus. Ik ben trouwens ook, dankzij mijn blog over het schrijven met gevangen, benaderd om mee te werken met een blad voor Nederlandse gevangenen in het buitenland. Daarvoor ben ik dus ook geïnterviewd. Erg leuk allemaal.

 2. Saskia schreef:

  Oh wat tof om erin te staan! Ik heb ook wel eens in bladen gestaan, over mijn werk en hoe het mijn relatie beïnvloeden of over mijn dyscalculie. Mooi om te hebben. Ik ga zeker het artikel lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *