Van duo naar solo

Het is nu officieel. Be Ineffable is niet langer meer een duo blog. Echt nieuw is dat niet. Want zoals jullie vast al gemerkt hadden, waren vrijwel alle geposte blogs van mijn hand de laatste maanden. En Be Ineffable voelde daarom al een tijd meer een ‘mijn’ blog, dan een ‘ons’ blog. Gelukkig gaat Puck niet helemaal weg en blijft ze me nog helpen achter de schermen (want laten we eerlijk in zijn, dat kan ze beter dan ik). En privé zullen we elkaar uiteraard blijven zien en spreken. Dat zal niet anders zijn. Dus het verandert alleen maar digitaal, althans, voor mij dan.

Tijd voor een verandering

Momenteel ben ik nog aan het genieten van een weekje vakantie (zoals jullie al voorbij hebben zien komen op Instagram), al loopt die week ten einde. Maar met deze belangrijke wijziging wordt het ook tijd voor een verandering van de lay-out van Be Ineffable. Dat gaat op kort termijn dan ook gebeuren (al moet ik nog even brainstormen hoe ik dat voor me zie).

Er gaat veel meer gebeuren

Ik verwacht geen grote wijzigingen, want ik ben in de basis tevreden over mijn blog. Maar het is een leuk voornemen nu het zonnetje ook zo heerlijk buiten schijnt. Alsof er een ontwaking komt uit de winterslaap en het dus weer tijd is geworden voor een frisse lente start! Misschien komen er zelfs nog nieuwe rubrieken bij! Dus niet alleen digitaal wordt er gewijzigd, er komen ook belangrijke veranderingen op persoonlijk vlak. Over een maand gaat mijn zwangerschapsverlof van start en zal ik ergens in mei bevallen van een meisje. Vervolgens heb ik alle tijd om te wennen aan mijn nieuwe rol als moeder van twee, omdat ik mijn verlof heb aangevuld met verlofdagen. Dus dat betekent dat ik 5,5 maand in totaal vrij ben om te genieten/wennen/herstellen van mijn zwangerschap/bevalling/ouderschap. En dat wil ik nog steeds graag combineren met het bloggen (en mijn reizen en andere interesses).

Solo als blogger

Ik weet dat ik me solo kan redden als blogger. Maar ik kan jullie wel al vertellen dat het me (nog steeds) niet zal lukken om elke dag te bloggen. Ik heb er alle respect voor een ieder die dat wel lukt. Met name als je ook nog kleine kinderen hebt die je tijd en aandacht vragen, gecombineerd met werk. Maar ik ken mezelf goed genoeg. Elke dag bloggen gaat op een gegeven moment als een verplichting voelen en dat is juist iets wat ik wil voorkomen. Ik heb het voornemen om nog lang door te gaan in de blogwereld en blijf dat dus vooral doen op een manier waarbij ik me goed voel.

Houd Be Ineffable daarom goed in de gaten! Er gaan veranderingen komen. En ik hoop dat je me nog steeds met net zoveel plezier zal volgen als voorheen. En voor een ieder die dat niet besluit te doen, bedankt dat je er was. En hopelijk zie ik je af en toe verschijnen.

 

Comments

comments

37 gedachten over “Van duo naar solo

 1. Daisy schreef:

  Veel succes met deze nieuwe weg van je blog!! Ik blijf je natuurlijk volgen want vind het altijd leuk je blogs te lezen! Ben erg benieuwd naar de nieuwe lay-out out!

 2. Joyce rdt schreef:

  Natuurlijk blijf ik lezen, ik kom hier heel graag! Succes Sheila, komt vast helemaal goed en ben benieuwd naar de nieuwe plannen / ideeën en uiteindelijk het eindresultaat. Liefs.x

  • Sheila schreef:

   Dat is wel het voordeel van een eigen blog natuurlijk. En ja, me eens. Vooral als straks de tweede erbij komt, wil ik daar ook volop van genieten. En dankjewel!

  • Sheila schreef:

   Ah tof. Ik vind het echt fijn om jou als volger te hebben. En het is ook wederzijds. Met alle beauty blogs en niches van nu, voelt het bij jou gewoon als vanouds. En dat bedoel ik zeker positief!

  • Sheila schreef:

   Dankjewel! Ik kijk er ook weer naar uit. Er zal niet veel veranderen in het bloggen zelf, omdat ik al veel alleen deed. Maar het is lekker om alles in een nieuw jasje te steken.

 3. Ilse van Kreanimo schreef:

  Succes!

  Komt vast goed!

  Ik ben nu de 40 dagen bloggen challenge aan het doen. Ik weet nu al dat alle dagen bloggen na de challenge gaat stoppen!
  WAT een WERK! Maar ik moet wel zeggen dat vooruit plannen me nu wat beter lijkt af te gaan en dat was mijn doel om mee te doen. Hopelijk blijft er wat hangen!

  • Sheila schreef:

   Oh pffff… elke dag bloggen. Wat knap dat je de challenge nog vol houdt! Ik zou er niet eens aan beginnen, in alle eerlijkheid. Kan me voorstellen dat je ook weer blij bent als de challenge voorbij is 🙂

  • Sheila schreef:

   Ik vind het ook jammer. Vooral omdat we elkaar hebben leren kennen via het bloggen. Er zal qua verhalen niet zo heel veel veranderen, eigenlijk. Aangezien ik toch al degene was die met name blogde :). Maar ik hoop wel met iets nieuws te komen.

 4. jeapiebel schreef:

  Ik merk idd dat je meer blogt de laatste tijd. Ben benieuwd naar de kleine verandering dat je in brengt. Super dat je blijft doorgaan ondanks omstandigheden. Iedere dag bloggen is super, maar niet noodzakelijk. Ik vind meer balans nu ik niet meer dagelijks blog. Het kost namelijk een hoop tijd.

  • Sheila schreef:

   Ja hè. En die balans vind ik zo belangrijk! Daarom dat ik ook bewust niet elke dag blog of elke dag bezig wil zijn met bloggen. Dan zit er maar wat meer dagen tussen 🙂

 5. Anne - Simple Thoughts schreef:

  Simple Thoughts is ook ooit begonnen als duo blog. Het is even gek om dan solo verder te gaan, maar ook spannend en leuk enne de vriendschap is er alleen maar beter op geworden bij ons! Ik ben benieuwd naar de veranderingen die gaan komen 🙂

  • Sheila schreef:

   Thanks. Het is natuurlijk voor mij niet echt nieuw. Ik blogde vroeger al solo en zo leerde ik uiteindelijk Puck kennen. En omdat ik al de zo goed als solo blogde, voelt het niet echt dat er een verandering is gekomen. Het is nu alleen officieel :). Dat maakt het makkelijker en duidelijker voor iedereen. Dat vind ik zelf ook wel prettig.

 6. Evelyne schreef:

  Veel succes als solo-blogger 😉 Het lukt je wel! En ik ben blij dat Puck er toch nog wat zal bij zijn, al is het maar achter de schermen. Een goeie verstandhouding is de beste basis voor een goeie relatie (ook in de vriendschap!). Of zeg ik dat nu verkeerd? *gaat nu aan het denken*
  Grappig genoeg ben ik nu een nieuwe blog gestart met een vriendin. Ik zie het alvast zitten 😉 De blog is nog in opbouw, maar ik laat zo snel mogelijk van ons horen 😉

  • Sheila schreef:

   Ik zag je mail en ik zal snel reageren. Door drukte nog niet van gekomen. Super leuk dat je dat gaat doen!!

   En dankjewel. Dat komt wel goed. Ja, dat vind ik ook leuk en gezellig. Want vriendinnen blijven we sowieso wel. Juist het bloggen heeft ons bij elkaar gebracht.

 7. jeanine schreef:

  Ik ben benieuwd naar alle veranderingen! Blijf uiteraard ook volgen. Ja respect voor alle bloggers die iedere dag weer een artikel hebben klaarstaan. Ik hoop dadelijk ook weer meer tijd te hebben.? Veel succes als solo!!! 🙂

  • Sheila schreef:

   Dankjewel en leuk dat je me blijft volgen! Ik kijk ook weer uit naar je nieuwe blog updates, maar je hebt nu wel wat anders aan je hoofd. Helemaal begrijpelijk!

 8. Noraly schreef:

  Ik kan me voorstellen dat het nogal een besluit was, maar ook fijn zo’n plekje nu helemaal voor jezelf alleen. Veel succes en geniet ervan! Ik blijf jou en je mooie zoon natuurlijk volgen hier en op Instagram.

  • Sheila schreef:

   Bloggen moet vooral leuk blijven, denk ik dan. Dus als je er geen tijd meer voor hebt, ben ik van mening dat je geplaatste context geforceerd worden en inhoudelijk minder interessant. En dat vind ik ook weer zonde, omdat ik toch denk dat er al mooie en goede content op Be Ineffable staat. Dus het is beter zo. Maar vanzelfsprekend blijven we vriendinnen en zal Puck heus wel eens een blog plaatsen. Maar dan is het gewoon weer spontaan. Ik snap heel goed dat als je een bedrijfje aan het starten bent, dat je gewoon geen tijd hebt voor iets anders erbij. Hoe leuk je het eigenlijk wel vindt.

   En fijn dat je me blijft volgen! 🙂 Ook op Instagram. Ik vind je likes altijd erg leuk daar.

 9. Melanie schreef:

  Succes met het solo bloggen. En wat fijn nog een maand en dan ruim 5maanden vrij. Lekker de zomerdagen genieten van je gezin. Ik BOG 6 dagen in de week. Best pittig met 3kids. Maar ik wil dit een jaar volhouden. En dan naar 4 of 5 dagen in de week gaan.

  • Sheila schreef:

   Ja hè. Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik dacht ook zo van, joh… laat ik dan maar gewoon de hele zomer lekker vrij nemen. Wat een mooi seizoen om naar uit te kijken. Wow, ik vind 6 dagen wel ontzettend knap. Vooral als je 3 kinderen erbij hebt. Heb je daarnaast ook nog een baan in loondienst? Want wat een werk is het dan om dat telkens te kunnen doen.

 10. Cynthia schreef:

  De nieuwe look viel meteen op. Het leest fijn. Verder kreeg ik ook al niet de indruk dat jij samen blogt. Je gaat al bijna bevallen. Spannend! Heel veen succes met de laatste loodjes. X

  • Sheila schreef:

   Goed opgelet :). Het was eigenlijk al een tijdje een solo blog. Ik hoop dat het bevallen nog even op zich laat wachten. Mijn zoontje kwam 3 weken te vroeg, namelijk. Ik was de vorige keer dus nog maar net vrij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *