5 minuten en 7 seconden

Sinds Michael Jackson in 1983 de video clip ‘Thriller’ uitbracht, zijn clips niet meer wat het zijn geweest. Complete verhaallijnen kunnen er in voorkomen, een mini film vult je beeldscherm. Een professionele regisseur wordt aan het werk gezet om in die paar minuten iets unieks neer te zetten. Natuurlijk slaagt niet iedereen daar in, maar soms… soms…

… soms komt er één voorbij die me weg blaast. Die mij overrompelt, waar ik zwaar van onder de indruk ben.

Elastic Heart

Dit is zo’n video: ‘Elastic Heart’ van de Australische zangeres Sia, uitgekomen in 2015 op de soundtrack van ‘The Hunger Games – Catching Fire’. Elastic Heart gaat over het overtuigen dat het einde van een desastreuze relatie niet het einde van de wereld is, Waar ik nou precies van onder de indruk ben? De choreografie, de sfeer die de clip uitstraalt, de kleuren, de eenvoud, de  kooi, de acteur Shia, maar vooral de waanzinnige getalenteerde 13-jarige Maddie Ziegler.

5 minuten en 7 seconden

5 mninuten en 7 seconden van je tijd die ik je vraag omdat ik iets met je wil delen. Maar vooral…
5 minuten en 7 seconden om te genieten van een schitterende video clip.

signature sheila

Comments

comments

22 gedachten over “5 minuten en 7 seconden

 1. Lonneke schreef:

  Wat een mooie clip zeg en het nummer is ook heel mooi. Soms kan het echt even de moeite zijn om een clip op te zoeken, maar ik denk er niet altijd aan. Jammer, want soms zitten er pareltjes tussen.

  • Sheila schreef:

   Mooi hè. En ik ook niet, hoor. Vaak is het zelfs dat ik een liedje al tig keer heb gehoord en dan maanden later eens ‘per ongeluk’ een clip voorbij zie komen. Dan denk ik, ooh… dat is de bijbehorende clip!

 2. jeapiebel schreef:

  Ik ken de liedje niet. En MV is echt een persoonlijke voorkeur waar ieder op hun ervaring en smaak valt. Dus wel leuk om mijn horizon te verbreden. 🙂 Ik ben maar een simpel zieltje en niet zo diepzinnig. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *