Interview: ik op Reistips met Kids

In 2015 maakte ik een trip door Amerika. Een maand lang beleefden we geweldige avonturen met een baby. En wat ging onze eerste reis als gezin voorspoedig! Karlien wilde daar graag meer over weten en interviewde mij voor haar blog.

Karlien heeft een hele leuke en praktische blog: reistips met kids. Als moeder van 2 kinderen blogt ze over haar eigen ontdekkingen in de wereld. Maar ook deelt ze graag ervaringen van andere reizigers die ‘gewoon’ op pad gaan met hun gezin. Ontzettend leuk dat ik daar natuurlijk aan kan bijdragen.

Wil je daarom meer weten? Bezoek dan snel haar blog en lees het leuke interview over onze avonturen en ervaringen.

Comments

comments

7 gedachten over “Interview: ik op Reistips met Kids

 1. jeapiebel schreef:

  Dat door de mooie reis heen jullie rekening houden met jullie zoon vind ik erg geweldig. Zie je maar hoe flexibel een ouder kan zijn. 😉 Wat onzettend fij dat de hele reis eigenlijk één groot hoogtepunt was als een gezin.

  • Sheila schreef:

   Dankjewel! Ja, dat was het ook. Er was echt niet één hoogtepunt te noemen. Ja, natuurlijk was het super bijzonder om de olifanten te voeden. Maar het feit dat het backpacken zo fantastisch en soepel ging met onze zoon, maakte gewoon de hele reis geweldig.

 2. Irene schreef:

  Net het interview gelezen. Heel bijzonder hoe jullie omgaan met reizen en een kind. Heel veel respect, ik heb niet eens kinderen en ben van mezelf al een heel stuk minder flexibel ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *