Mijn Pinterest: favoriete quotes

Ik houd van Pinterest. Ik heb tig borden en daarbij dus een grote verzameling aan mooie plaatjes. Wat dat betreft ben ik veeleisend, want iets moet wel mooi gefotografeerd/ontworpen zijn, om op mijn Pinterest te komen. En die verzameling van inspiratieborden, vol met mooie plaatjes, doen het blijkbaar goed. Want vergeleken met IG of onze Facebook account, wordt mijn Pinterest enthousiast gevolgd. Mijn nichtje van 16 wees mij erop. “Tante… wow… je bent echt populair. Je hebt 1,9k volgers!” appte ze me van de week. Compleet onder de indruk dat ze een coole tante heeft die ook wat doet met social media.

In alle eerlijkheid ben ik zelf ook wel onder de indruk van dat aantal volgers. Ik vind het veel. Leuk om te weten dat mijn 73 borden gewaardeerd worden.  Ik verzamel altijd met veel enthousiasme mooie plaatjes. Niet eens om mijn volgers gelukkig te houden. Nee, ik gebruik Pinterest vooral voor mezelf. Als inspiratie voor mijn photoshoots (als ik dat ooit weer eens op pak), mijn portfolio,  voor mijn reis bucket list, voor tattoo ontwerpen, voor schitterende tekeningen (die ik vervolgens ook gebruik als achtergrond op mijn mobiel),  om geïnspireerd te raken door persoonlijkheden die de wereld veranderden en ga zo maar door.

Ëén van mijn borden heb ik ‘Words I live by’ genoemd. Vol met inspirerende quotes waar ik mezelf in herken. En laat ik daar nou een paar van willen delen:

1bfee2643ed5074ea14ddecb725a4552

e8a6c0ef691957092485f1b8e7b03f2f

052e7679e8879adcdf9c168adecc759c

1508f2b0077f5015c4e220cffa571237

68c32c665b434de28d5364e1bd0ae25d

7bb812b520192a88d0acb4d53e6bfa6f

 

Herken jij jezelf hierin of zijn de quotes juist een ver van je bed show? Je favoriete quotes zeggen heel veel over jou. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar jouw favoriete quote(s)!

signature sheila

 

Comments

comments

15 gedachten over “Mijn Pinterest: favoriete quotes

 1. sunny mama schreef:

  Toen ik pas met Pinterest begon was ik zwaar onder de indruk van alle inspirerende quotes die ik er tegenkwam. De ene quote vond ik nog indrukwekkender dan de andere en ik wilde ze allemaal bewaren. Maar na een poosje kwam er zo’n soort ‘saturatiepunt’. Dan had ik het wel gezien met al die quotes waar inderdaad heel veel wijsheid in zat, maar het was echt een ‘over kill’.

  • Sheila schreef:

   Dat is ook weer het mooie van Pinterest. Je hoeft er niet actief iets mee te doen. Als je ook eens op internet zelf iets moois tegenkomt, kan je er op dat moment iets mee doen als je het wil bewaren. Ideaal vind ik dat. Vroeger hield ik ook plakboeken bij bijvoorbeeld met plaatjes van mijn favoriete bands. Maar op Pinterest past meer dan in een plakboek 😉

 2. Martha schreef:

  better an oops than een what if en en en en en I don’t want realism, I want magic – yes magic. Ik hou zoo erg van quotes, echt ik kan uuuuuren op pinterest blijven scrolled en mijn dagboeken zitten er helemaal mee vol, ik vind het allemaal zo leuk leuk leuk leuk leuk 😀

  • Sheila schreef:

   Ooooh… een overenthousiaste Martha! Nice! Ik zie je nu ook al stuiteren door de kamer.

   Don’t call it a dream, call it a.. imagination will take you.. roses are red, violets are blue, in het bos, loopt een vos, over het mos…. Jep, ik zie het helemaal voor me.

 3. Esmay schreef:

  Pinterest vind ik één van de beste uitvindingen ooit. Heerlijk om het internet af te struinen naar inspiratiemateriaal. Ik vind de volgende quotes altijd wel heel veelzeggend:

  – The flower doesn’t dream of the bee. It blossoms and the bee comes.
  – I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

  Ik vind trouwens de quotes in dit artikel ook heel mooi. Vooral die één na laatste heeft me toch wel even aan het denken gezet.

  • Sheila schreef:

   Oh, dat zijn ook mooie!

   En ja, die één na laatste. Ik vind hem vooral mooi omdat mensen zo vaak klagen dat ze een jaartje ouder worden en daar niet naar uit kijken. En tegelijkertijd hebben veel mensen niet het geluk om er weer een jaartje bij te mogen krijgen. Wees dankbaar voor je gezondheid en dat je de luxe hebt om te verjaren. Daar mogen we ook eens bij stil staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *