Over ons

Be ineffable is een blog geschreven door PuckSheila.

Twee totaal onbekenden begonnen ieder op een dag in 2006 een blog, puckspace & scubasheila, beide op web-log. Via via kwamen ze elkaar tegen. De verhalen die ze bij elkaar lazen trokken aan, ze hadden veel gemeen en waren dus al snel trouwe bezoekers op elkaars blog. Toen na een paar jaar de mogelijkheid zich aanbood om elkaar te ontmoeten op een bijzonder moment grepen beide die mogelijkheid aan. Op Nieuwjaarsdag 2008, om 01.00u zagen ze elkaar voor het eerst, in Disneyland Parijs. Een bijzondere vriendschap is het gevolg. Elkaar zien staat garant aan een goede tijd hebben. Ze worden echte themepark buddies, maar daarnaast ook zeer goede vrienden, die er voor elkaar zijn in leuke en moeilijkere tijden.

Zo zijn we nu bijna 10 jaar verder en de vriendschap is nog net zo hecht. Vele dagjes uit en nachtjes weg zijn er al achter de rug. Kindjes zijn erbij gekomen en een nieuwe fase is aangebroken. We zijn niet meer alleen girlfriends, vrouw- van of vriendin-van, maar nu zijn we ook mama. De dagjes uit zullen van aard veranderen. Waar altijd sneller, harder, hoger en wilder prioriteit had, kijken we nu naar gezinsactiviteiten, die ook voor ons leuk zijn. Ook het reizen zal veranderen. Met een backpack de wereld over blijft een optie, maar de luiers, rompertjes en kinderparacetamol moeten ook een plekje krijgen. En hoe doe je dat dan?

Deze blog is onze uitlaatklep, ons levensverslag en onze 15-minutes-of-fame. Wij spuien hier wat wij belangrijk vinden en wat wij meemaken. Lees je mee…..?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *