Post je favoriete (eigen geschreven) blog

Iedere blogger kent dat wel. Sommige artikelen hebben een moeilijke opstart. Anderen schrijf je juist binnen no time van je af. Je hebt verschillende onderwerpen waar je over schrijft. En op de één krijg je meer reacties dan de ander. In principe ben je natuurlijk altijd wel tevreden over dat gene wat je hebt geplaatst. Maar soms… soms…

…heb je jezelf overtroffen. Ben je ineens aangenaam verrast over je eigen schrijfkwaliteiten. Of heeft een bepaald onderwerp meer bij je los gemaakt dan je had gedacht. Of kreeg je blog bepaalde reacties die je niet zag aankomen…

Een favoriete blog

En zo heb je ineens een eigen favoriete blog. Iedereen heeft er wel één of zelfs meerdere. Een blog waar je trots op bent of juist vrolijk van wordt. En daar ben ik dan weer heel benieuwd naar. Want favoriete blogs, zijn ook vaak verborgen juweeltjes. Een juweeltje dat natuurlijk snel naar de achtergrond verdwijnt, naarmate er meer blogs verschijnen van jouw hand. En dat maakt ze voor mij moeilijk om ze te vinden, terwijl ik zo nieuwsgierig ben.

Een uitnodiging voor jou

En daarom mijn oproep en uitnodiging tegelijk. Wat is jouw favoriete blog? Ik nodig dan ook iedere blogger uit om een reactie met linkje achter te laten naar jouw eigen geschreven favoriete blog. Natuurlijk samen met de reden waarom deze blog nou juist jouw favoriet is.

Ik ben echt ontzettend benieuwd. Dus schroom niet om jouw favoriet te delen en maak er gebruik (misbruik, wat jij wil) van om zo anderen te wijzen op jouw blog(bestaan). En sharing is caring. Dus bezoek eens de favoriet van je medeblogger.

Die van die modellen

Ben je overigens benieuwd naar Pucks favoriete blog? Dat is haar blog over modellen vs de realiteit naar aanleiding van een zwembad bezoek. Het was na jaren van afwezigheid haar eerste blog die ze hier plaatste. Ze had er lage verwachtingen van en al helemaal niet gerekend op reacties. De vele reacties die onverwachts vormden, waren dan ook een aangename verrassing. Meteen ook een bevestiging dat ze het bloggen niet was verleerd. Dus deze blog blijft altijd speciaal voor Puck.

Die van die 2 mannen

Ik zelf ben trots op mijn blog waarin ik uitleg hoe het is om een 2 relaties tegelijk te hebben. Maar vooral, hoe het allemaal begon toen ik verliefd werd op een ander. Ik wilde mensen graag meenemen naar een wereld van polyamorie, zonder dat het nodig is om er een oordeel over te vellen. In mijn overtuiging zou dat alleen lukken door er open en eerlijk over te schrijven, maar ook realistisch over te schrijven. Het niet mooier of spannender maken dan het is. Dat het me gelukt is om mijn verhaal duidelijk op ‘papier’ te zetten, daar ben ik best trots op. Alhoewel ik ook trots ben op alle blogs met een maatschappelijk tintje, springt deze er voor mij uit. En daarom is dat artikel mijn eigen favoriet.

Post jouw favoriet!

Maar nu tijd voor jou. Kom maar op! Post jouw favoriete blog!!

signature sheila

Comments

comments

40 gedachten over “Post je favoriete (eigen geschreven) blog

 1. Sheila schreef:

  Thanks 🙂

  En bedankt voor je link. Ik heb hem natuurlijk meteen bezocht en gelezen. Je had me al bij de titel. Geweldig. Dat kan ik…. :). Goede tip voor de zomer. Het moet nu dus helemaal lukken om de laatste 2 kilo kwijt te raken 🙂

  • Sheila schreef:

   Wow… veganisme is wat dat betreft ook niet mijn wereld :). Dus jouw artikel was ook erg interessant. Gaf me een mooi inzicht over de gemiddelde kosten. En wat uitgebreid heb je dat gedaan zeg! Jemig, mijn complimenten!

  • Sheila schreef:

   Hahahaha…. hele leuke post. Er zaten zeker goede tips tussen 😉

   En ik vind mijn 2 mannen ook erg leuk. 3 eigenlijk hè. Zoonlief telt ook mee 🙂

 2. Ilse van Kreanimo schreef:

  Ik ben je blog over de twee mannen ook gaan lezen en heb daar gereageerd. Zeer bijzonder verhaal.
  Tof dat we eens mogen spammen …

  https://blog.kreanimo.com/de-moederdag-droom/
  wil ik nog wel eens onder de aandacht brengen. Ik ben er trots op omdat het mijn allereerste samenwerking was met een bedrijf (de enige tot nu toe – dat is ook niet erg, want het is niet mijn primair doel om geld te verdienen!).
  Ik vond het zo spannend om de aanvraag te krijgen en in mail tot een akkoord te komen. Ik wilde een Kreatieve benadering en ze gingen helemaal akkoord.
  Normaal heb ik ook helemaal geen probleem met posten, maar bij deze vond ik het geweldig spannend. hahaha (beetje kinder zenuwen, daar leek het op).

  Ondertussen is moederdag voorbij, was manlief in China toen het moederdag was en is die droom dus niet doorgegaan! 🙂

  • Sheila schreef:

   Leuk dat je mijn blog hebt gelezen!

   En leuk dat dat jouw favoriete blog is. Ik kan hem nog herinneren en heb er ook op gereageerd. Maar niet bij stil gestaan dat je het spannend vond om te schrijven. Erg leuk om die achtergrond informatie mee te krijgen. Hij is goed gelukt.

   En ooooh.. heeft hij het ingehaald op een andere dag? Want eigenlijk is het elke dag moederdag natuurlijk 😉

  • Sheila schreef:

   Oh ja, ik reageer graag uitgebreid. Vooral als ik ook echt raakvlakken heb met een blog! Misschien wil je alsnog de link plaatsen? Ook leuk voor anderen. Wie weet krijg je zo nieuwe bezoekers 🙂 Ik bedoel, je hebt de mogelijk om te spammen… dus go for it 😉

 3. Frederique schreef:

  Hee wat een leuke insteek. Ik moest hard en diep nadenken. 80% van de posts op onze blog is niet persoonlijk maar zo nu en dan deel ik wel iets persoonlijks – dat zijn meestal wel de posts waar ik het meeste mee heb – omdat er een stukje van mij inzit. Zo heb ik echt ‘iets’ met mijn stukje over mijn scheiding en die over het overlijden van mijn moeder. Wat ik ook een bijzonder stuk vond om te schrijven, en ik denk dat dat dan mijn favo post is, is deze over mijn kinderjaren in de oorlog: http://www.srsck.com/persoonlijk-2/mamalief/throwbackthursday-oorlog-enzo/
  Die van jou over de twee mannen ken ik nog, die van Puck nog niet – die ga ik nu dus lezen 🙂

  • Sheila schreef:

   Ik hoop op nog meer reacties. Want zo kom ik blogs tegen die ik waarschijnlijk anders over het hoofd had gezien. Zo ook de jouwe. Die blog kende ik dus nog niet, maar ik ben heel blij dat je hem hier gedeeld hebt. Wat moet het heftig zijn om in een oorlog te zijn geboren en opgegroeid, zonder dat je het zodanig besefte. Wat geweldig van je ouders dat ze er alles aan hebben gedaan om je een zo normaal mogelijke jeugd te geven. Heel mooi om te lezen. Dankjewel.

 4. Birgit schreef:

  Ik kende je site nog niet, maar ben heel nieuwsgierig geworden naar je blog over “twee mannen”. Die ga ik dus hierna direct lezen!

  Mijn favoriete blog? Ik ben nog niet zo heel lang bezig, maar dan denk ik toch dat het “mijn mislukte tattoo” is, omdat ook dat niet vaak besproken word en ik open en bloot mijn onwijs grote en lelijke tattoo show of mijn blog “De Diagnose van Sem”, waarin ik tijdens de autismeweek uitleg welke diagnose mijn zoon heeft gekregen en wat dat betekend voor hem en voor ons.

  • Sheila schreef:

   Welkom op onze blog! Leuk dat je er bent gekomen. Ik ben nu ook benieuwd naar jouw favorieten. Heb je de link voor me? Want je mag hier spammen, hè :). Dus maak er vooral gebruik van. Want ik ben zelf gek op tattoos, dus wil graag jouw verhaal lezen. Ook stoer dat je die ervaring deelt. Want niemand wil het natuurlijk hebben over een mislukte tattoo.

   Je andere blog wil ik ook graag lezen. Ik ga hem opzoeken.

 5. kim schreef:

  Ik denk dat mijn laatste blog wel degene is waar ik het meest trots op ben
  http://www.inmatesmystory.nl/over-mij/kennen

  Ik vindt je blog over polyamorie heel erg tof, aangezien ik zelf ook zo ben (sorry bij gebrek aan betere omschrijving) Ik durfde er alleen niet over te bloggen.
  Maar de reacties onder die blog zorgde er wel voor dat ik er nu over wil gaan schrijven

  • Sheila schreef:

   Ik heb je blog gelezen (dankjewel voor de link) en ik vind hem super moedig! Heel mooi. En met name voor iemand die nieuw is op je blog, is het meteen heel indrukwekkend. Dankjewel voor het delen. Ik vond hem erg krachtig. Juist door alleen maar zinnen te lezen. Die openheid vind ik knap, dat je volgens mij ook meteen een open deur hebt voor een stuk over polyamorie! Wat leuk om te lezen dat je zelf polyamoreus bent! En gezien je met gevangenen schrijft, hebben we wel heel veel gemeen. Tof!

   • kim schreef:

    Ja ik vindt er over bloggen toch nog wel een beetje eng.
    Enerzijds wil ik wel, maar ik ben toch ook heel bang dat het mijn lezers zal afschrikken.
    en omdat ik nog niet zo heel veel lezers heb vindt ik dat een beetje een risico.
    Ja we hebben wel wat dingen gemeen. Ik ga je blog zeker volgen want ik vindt dat je een mooie blog heb. Dankjewel voor alle compliimenten

 6. Sas schreef:

  Leuk dat je dit doet. De post die je omschrijft heb ik ook vol bewondering gelezen van je, prachtig hoe je hiermee omgaat aangezien het niets voor mij zou zijn.

  Mijn favoriete blog? favoriet is misschien een groot woord maar wel een blog waar ik erg trots op ben. De post over dyscalculie, om mensen bewust te maken wat dit inhoud en kreeg erg veel reacties dat het herkenbaar was. Zo fijn.

  Linkje: (het zijn eigenlijk 2 posten, eerste artikel wordt genoemd bovenaan het linkje wat ik nu plaats, deel 2)

  http://www.iliveformydreams.com/archives/45888

  • Sheila schreef:

   Ooooh…. wat is je blog herkenbaar voor mij! Ik heb dan ook een uitgebreide reactie achter gelaten. Thanks voor sharing.

   En ook thanks. Ik vind dit ook een leuke oproep, omdat je zo op oudere blogs wordt gewezen die ik anders niet had gezien. Ik ga maar eens vaker zoiets er in gooien. Het is leuk als je als blogger bij iemand anders mag spammen en het is leuk om andere linkjes na te lopen die je ziet in de reacties, denk ik zo.

 7. Daenelia schreef:

  Je eigen favo blogpost is er vaak eentje die dicht bij je hart ligt of waarmee je een gewaagde stap zette (tenminste, uit jullie favo’s af te leiden). Ik schrijf van die fluf-postjes, waar ik eigenlijk ook niet echt een favoriet bij heb. De blogposts die ik zelf het vaakst nog eens bekijk, zijn de blogposts met de foto’s van onze pup (nu al bijna een volwassen hond). Dan pik ik wel een traantje weg en denk ’they do grow up so fast’.
  Ik denk dat ik ook wel heel bewust niet al te veel deel. Misschien wel in reacties op andere blogs 😛 Maar niet op mijn eigen site.

 8. sammie schreef:

  Je artikel over 2 mannen heb ik wel gelezen maar ik geloof dat ik er toen niet op gereageerd heb. Ik vond het een bijzonder verhaal en knap ook dat je er zo open over was / bent. Bijzonder hoe zoiets ontstaat en dat jullie er alle 3 gelukkig mee zijn, dat lijkt me nog het meest lastig. Het zou niks voor mij zijn, ik wil mijn partner niet delen op die manier en ik weet dat hij er hetzelfde over denkt. Modellen vs realiteit heb ik zojuist gelezen en op gereageerd.
  Op welk artikel ik zelf het meest trots ben vind ik nog best lastig. Het artikel over Bink vind ik zelf nog steeds mooi, http://zosammieenzo.nl/een-bulldog/ maar de 2 artikelen die ik schreef over kinderen vind ik toch zelf het leukst. http://zosammieenzo.nl/jonge-vrouwen-die-geen-kinderen-willen/
  http://zosammieenzo.nl/van-babyshowers-naar-kinderverjaardagen/
  Oeps.. ik spam er nu 3 maar ik vind het gewoon een moeilijke vraag om te beantwoorden 😀

  • Sheila schreef:

   Thanks

   En you spam girl! Go nuts!! Ik kan je blog over jonge vrouwen die geen kinderen willen nog goed herinneren. Daar had ik ook uitgebreid op gereageerd. Want daar was ik het helemaal mee eens, ondanks dat ik zelf moeder ben 🙂

   De overige heb ik net gelezen. En ze zijn leuk!!

   • Sheila schreef:

    Ik heb onder je blog een uitgebreide reactie gegeven, maar ik zie hem niet staan. Ook zie ik geen tekst dat ik moet wachten op goedkeuring. Dus ik hoop dat die alsnog tevoorschijn komt. Weet anders dat ik hem ook tot mijn favorieten keur van alles wat ik van je heb gelezen. Mooi hoe open en eerlijk je daar bent.

 9. Mieneke schreef:

  Wat schrijf je toch fijn! Ik heb je post over de mannen net met veel interesse gelezen en natuurlijk een berichtje achtergelaten. Bijzonder zeg!

  Door drukte met werk, opleiding en (30ers) dilemma’s/hersenspinsels heb ik al even geen tot weinig bloginspiratie. Toch, nu ik weer een bezoekje aan jouw site breng en alle bovenstaande reacties lees, hoop ik dat ik me er ook snel weer op kan gaan storten. Nog een maandje bikkelen en dan is de opleiding klaar.
  Het meest trots ben ik op mijn post http://30erscrisis.nl/geen-zin-dan-niet-doen/ over voor jezelf kiezen en voor mensen en dingen die je energie geven. Persoonlijke blogs vind ik erg fijn om te lezen. En blij word ik van mijn laatste post http://30erscrisis.nl/poes-missy/ over poes Missy, ze is zo leuk!

 10. Martha schreef:

  Ik vind dit echt zo’n leuk initiatief van jullie! Echt heel erg gaaf! Ik had hem al eerder gelezen maar toen dacht ik neh ik weet niet op welke blog van mezelf ik het meest trots ben en bla bla bla dus ik dacht nee doe maar niet, maar nu heb ik besloten om lekker toch ook mijn blog hier te spammen! Lijkt me niet echt verbazingwekkend dat de blogpost over ADHD gaat, hehe.. Maar dit keer heb ik het wel een beetje anders aangepakt dan gewoonlijk en ik ben wel blij met het eindresultaat ^^ Bij deze een blog geschreven uit naam van ADHD.

  https://marthainwonderland.wordpress.com/2016/06/03/ik-ben-adhd-en-dit-is-wat-ik-jou-graag-zou-willen-vertellen/

  • Sheila schreef:

   Thanks :). En leuk dat je de jouwe ook spamt! Ik vind het echt oprecht leuk om van iedereen te horen wat zijn/haar favoriete blog is. Zoals ik al zei.. je kan wel iemand volgen, maar je mist heus wel wat. Ik lees zelf niet dagelijks blogs namelijk. En zo mis je wel eens echte pareltjes. Ook al zijn ze jaren geleden geschreven. I don’t care. Ik vind het geweldig om te zien wat ieders favoriet is!

   Ik ben benieuwd naar de jouwe. Want ik vind al je blogs leuk. Dus ik ga hem snel lezen.

 11. Marieke schreef:

  Wat leuk! Ik heb jullie blog net ontdekt, en wil natuurlijk graag mijn pareltjes met jullie delen 🙂 Alleen nu ik er zo specifiek naar zoek vind ik het erg lastig om te bepalen wat mijn favoriet is!
  Misschien deze: http://ockelsenco.nl/wat-ik-heb-geleerd-over-de-ontwikkeling-van-het-menselijk-lichaam
  Maar hoewel het al een oudje is, vind ik mijn BzV-verslagen ook vrij succesvol, zoals deze over de laatste aflevering http://ockelsenco.nl/bzv-anticlimax/ Ik heb altijd zoveel plezier met het schrijven van die stukjes! Alleen al daarom hoop ik dat het snel weer op tv komt 🙂

  • Sheila schreef:

   Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Welkom! We hopen je vaker terug te mogen zien. Tof dat ik dan zo meteen wordt doorverwezen naar jouw favoriete blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *