Sharing van blogposts

Sharing is caring. Tijd om jullie weer juweeltjes van blogs te laten zien. Deze mooie, leuke en inspirerende blogs kwam ik weer tegen tijdens diverse blogrondes. Sommige zijn ouder (want ik scroll ook graag terug), andere zijn recenter. Blogsposts die ik jullie niet wil onthouden en die zeker de moeite waard zijn om even te bezoeken.

Lees je mee?

Aan de moslim in mijn klas
Er gebeuren verschrikkelijke dingen in de wereld en helaas krijgen veel mensen hier een bepaald beeld van de islam bij. Zaten ze maar bij dit jongetje in de klas… en dan natuurlijk ook nog bij Ilse, die er aandacht aan geeft.

Bloggen en zo
Zelfs de doorgewinterde blogger voelt zich wel eens onzeker. Lonneke, we volgen elkaar al sinds het verre begin, heeft door de jaren heen veel zien veranderen in de blogwereld. Ze schreef er openhartig over wat het nou met haar doet en vooral.. hoe ze het vanaf nu gaat aanpakken.

Mijn jeugd in een paar filmpjes
Saskia is van de jaren 80. Ze blikt terug op jaar jeugd via onder andere muziek en stekenfilms. Zelf ben ik va de jaren 70, maar het is desondanks een feest van herkenning.

Als zwanger worden niet vanzelf gaat
Een zwangerschap is niet vanzelfsprekend. Ondanks dat ik het geluk had dat ik in één keer zwanger raakte, toen ik er klaar voor was, realiseer ik me al te goed dat dat veel vrouwen niet gegund is. Yvonne schrijft openhartig over in deel 1 over een start van het zwanger proberen te worden.

Mijn piercings en tattoos
Als liefhebber van tattoos en piercings vind ik het leuk om te lezen wat anderen hebben. Dus Birgits lijstje vond ik niet alleen interessant, maar ook herkenbaar.

Verrassing!
Een tijdje terug vierden Puck en ik ons eerste Be Ineffable Jubileum. En daar hoorde een verrassingspakket bij. We hadden bedacht om het pakket af te stemmen op de persoon die zou winnen. Billy won en het persoonlijke pakket wat we voor hem bedacht hadden, viel in goede aarde.

En…? Hebben jullie genoten van bovenstaande posts?

signature sheila

 

Comments

comments

10 gedachten over “Sharing van blogposts

 1. Nina schreef:

  Ik heb ze allemaal gelezen, sommige met een lach, weer andere met een traan. Wat moet dat verdrietig zijn als zwanger worden niet zomaar lukt. Het verhaal van de moslim jongen vind ik dan weer erg mooi en inspirerend.

 2. Yvonne schreef:

  Dank je wel voor het delen van mijn blogpost! Een mooi gebaar. Toen destijds begon ik een blog om mijn verhaal te vertellen en steun te vinden bij anderen die mij echt begrepen. Nu schrijf ik het op in de hoop dat ik voor vrouwen in de medische molen een steun kan zijn en vooral om ze te vertellen de hoop niet op te geven.
  De andere posts die jij deelt lijken mij ook heel interessant en die over de moslim jongen ga ik nu als eerste lezen.

  • Sheila schreef:

   Hahaha… hierdoor dus. Ja, ik vind het zo’n mooi stuk. En juist met alle negatieve berichtgevingen omtrent dit onderwerp. Een positief stuk over de islam is ook wat de wereld nodig heeft.

 3. Frederique schreef:

  Leuk die post van de jaren 80 – ik ben zelf net als jij van de jaren 70 en had een tijd terug een dergelijke post over mijn jeugd. Dochterlief werd 14 en ik blikte terug op toen ik 14 was – zo grappig om die ‘oude’ dingen dan weer door te spitten 🙂

  De post van Kreanimo had ik al gelezen en de anderen heb ik voor het eerst ontdekt. Leuk zo’n sharing rubriek. Al een paar keer getwijfeld of ik dat bij ons ook in zou voeren. Vind het zelf altijd superleuk om te lezen en nieuwe blogs te ontdekken!

  • Sheila schreef:

   Oh leuk! Wat vond je dochter er van? Die dacht zeker… mam, wat is een cassette bandje 😉

   En ja doen! Ik vind het echt leuk als anderen zo’n rubriek hebben. Niet gewoon een link naar blogs, maar echt specifiek naar bepaalde blog artikelen. Zo kom je eens iets nieuws tegen en je wordt gewezen op juweeltjes die je anders hebt gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *