Sharing van blogposts

Tijd om weer eens mooie blogs te delen die ik onlangs tegen kwam. Blogs die ik heel graag met jullie deel, omdat ik ze inspirerend, mooi, bijzonder of gewoon leuk vind.

Lees dus snel mee voor leesvoer!

Van hakenkruis tot liefde
Ilse raakt me zo nu en dan met inspirerende blogjes die ze deelt vanuit haar ervaring als leerkracht. Zo komt ze onverwachts oog in oog te staan met een hakenkruis. Ze maakt meteen slim gebruik van de situatie om het andere wending te geven.

Vertrek naar Mars
Soms kunnen mensen je zo verbazen. En dat bedoel ik niet op een positieve manier. Maar inderdaad, zo’n WTF moment waar ik zelf ook al eens wat voorbeelden van geblogd heb. Marion ontdekt zo’n moment en schrijft er vol verontwaardiging over. Ik geef haar absoluut geen ongelijk.

Reizen met kinderen
Reizen met kinderen. Yes, dat kan. En ik vind het dan ook heerlijk om blogs te lezen van andere moeders die ook gewoon reislustig zijn gebleven en op pad gaan met de kleintjes.  Yvonne deelt haar reis ervaringen met een baby en peuter door middel van praktische tips. Wellicht ook een leuke aanvulling op mijn eigen tips.

De tweestrijd
Sabien schrijft over haar tweestrijd. Want wat is nou belangrijker en wat is de norm? Een koopwoning en dure auto met de bijbehorende financiële verantwoordelijkheden? Of dan toch liever een huur appartement, weinig spaargeld, maar daardoor ook meer speling in je leven?

Haar leven zoals het is
Via een recente blog van Evelyne over de Rode Neuzen Dag in België, kwam ik terecht op een eerder geschreven blog van haar. Één die alle aandacht verdient. Een openhartige, eerlijke en kwestbare blog waarin Evelyne duidelijk maakt wat pesten met je kan doen en wat voor invloed dat nog op je kan hebben als volwassene.

Toen en nu
Aids is niet direct een onderwerp waar je graag over schrijft en wellicht ook niet graag over leest. Maar Frederique staat er wel stil bij. En terecht! Ze duikt pakkend de geschiedenis in en neemt je mee naar het nu.

signature sheila

Comments

comments

17 gedachten over “Sharing van blogposts

  • Sheila schreef:

   Thanks! Vind het zelf ook leuk om bij anderen een verzameling van blogs links te zien met een intro erbij. Dan kan je heel snel bepalen of iets je aanspreekt en zo op nieuwe dingen stuiten.

 1. Sarah schreef:

  Wat een heftige verhalen zitten hier tussen (of zo klinkt het toch als ik de intro stukjes hier lees). Enkele blogs had ik al gelezen, dus meteen even doorklikken naar degenen die ik nog niet ken. Ideale manier om weer wat nieuwe bloggers te leren kennen 🙂

  • Sheila schreef:

   Er zitten zeker heftige verhalen tussen. Al zal niet iedereen pesten als verschrikkelijk ervaren. Sommige mensen vinden het maar wat overdreven. Die hebben geen besef wat het een ander aan kan doen, dus dat zegt meer over hen. Daarom vond ik dat er bijvoorbeeld één die echt wel meer aandacht mocht krijgen. Leuk dat je doorklikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *