Sharing van blogposts

Wat ben ik weer mooie blogs tegen gekomen. Blogs die voor inspiratie zorgden of een glimlach op mijn gezicht. Zet dus een lekker kopje thee en lees gezellig mee. En laat natuurlijk een berichtje achter bij onze collega bloggers zou ik zeggen. Want je weet wel, sharing is caring…


Wijze woorden voor mijn jongere ik
Martha heeft veel geleerd de laatste 15 jaar. En dat heeft haar soms net wat meer moeite en energie gekost dan een ander. En daarom wil ze haar 15 jaar jongere ik laten weten dat alles echt wel goed komt.

18 jaar leeftijdsverschil in een relatie
Omdat ik zelf natuurlijk ook niet in een standaard relatie zit, ben ik wel wat gewend aan vooroordelen. Ietsjes dan, want ik krijg ze verrassend weinig te horen. Sammie heeft er ook wel eens mee te maken en schreef daarom een leuk en persoonlijk blog over haar relatie.

Dus je wilt stoppen met roken?
Roken. Het zou je ding maar zijn. Ik heb er niets mee en vind het zelfs uitermate smerig. Dus als Zef besluit om te stoppen, kan ik dat alleen maar toe juichen. Vooral als er ook nog een goede blog aan vooraf gaat.

Wat als je niet kan genieten van je zwangerschap en kind?
Net zoals iedere moeder, kreeg Mona alleen maar roze wolk verhalen te horen. Vervolgens vormt dat je verwachtingen en ga je vol gezonde spanning je zwangerschap in. Maar wat als het daarna helemaal niet gaat zoals iedereen belooft? Mona deelt een andere kant van het verhaal in een openhartige blog. Ik vind het fijn dat de moed heeft om haar ervaring te delen, omdat ik er van ben overtuigd dat ze vele andere (aanstaande) moeders kan helpen.

Geen liefde voelen voor je kind
Nicole van Meisje Eigenwijsje kampte met dezelfde ervaring. Ook zij voelde niet direct de liefde voor haar zoontje, zoals ze dat wel voelde voor haar dochtertje. En omdat het belangrijk is dat mensen realiseren dat niet alles rozengeur en manenschijn is, zet ik haar verhaal ook graag in de spotlights.

Comments

comments

23 gedachten over “Sharing van blogposts

 1. Paul schreef:

  Ik schreef toevallig laatst een artikel op mijn Facebookpagina, over hoe weinig bloggers nog aandacht aan anderen besteden d.m.v. een blogroll of iets dergelijks. Jij laat met dit mooie artikel zien hoe het ook kan. Leuk!

  • Sheila schreef:

   Oh echt? Dan is het extra leuk dat je tegen komt dat het ook anders kan. Ik vind het zo leuk om blogs van anderen te delen. Vooral als ik iets ben tegen gekomen wat mij raakt (op welke manier dan ook). Dan denk ik echt meteen: dit moeten meer mensen zien/lezen! Dus schrijf ik met liefde een blog zoals deze met linkjes.

 2. martha schreef:

  KIJK SHEILA DAT BEN IK!!!! Wat leuk!!!!! Ik vind jou zo’n leuk mens he!!! Ik heb een maand blijkbaar een zomerslaap gehouden dus het was wat stilletjes maar ik ga deze week alle gemiste blogs doorlezen!

  • Sheila schreef:

   Door jouw bril is de wereld gewoon heel anders dan de mijne. En daar schrijf je vervolgens heel leuk over. En dan denk ik… jaaaah… een weer een blog van Martha die meer bekendheid verdient!!

 3. sammie schreef:

  Heel leuk dat je mijn artikel hebt gedeeld 🙂 Lief!
  De andere artikelen zien er ook goed uit, ga ik zeker nog lezen! Altijd leuk om zo weer wat blogs te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *