Sharing van blogposts

Sharing is caring. Een mooie uitspraak die je veel tegenkomt in de blogwereld (en daarbuiten). En ik doe daar vandaag graag aan mee. Want wie kent het niet. Bij het bezoeken van je medeblogger, kom je de mooiste, leukste of meest inspirerende blogs tegen waarvan je vindt dat meerderen ze zou moeten lezen.

Dus zie hier… blogposts leesvoer! Deze blogs kwam ik tegen en ze zijn de moeite waard om ze te lezen:

Ja, nee, misschien
Kimberly heeft haar dochtertje Elara van 1,5 jaar oud verloren aan een ernstige ziekte. Nu zij en haar vriend (de vader van hun Elara) uit elkaar gaan, moeten de bijzondere spulletjes van Elara eerlijk verdeeld worden. Kimberly laten weten hoe dit op een mooie en respectvolle manier gelukt is.

Ik heb ADHD
Als je slechthorend bent, krijg je wellicht veel steun en begrip. Martha maakt een mooie vergelijking met ADHD en ervaart dat die begrip en steun er dan ineens veel minder is.

Twix Brownie recept
Sammie deelt een brownie recept die je binnen een uurtje maakt. Ik heb hem nog niet gemaakt (want ik moet echt 2 kilo kwijt) ter zelfbescherming. Maar oooh… wat lijkt die me lekker.

Koekje van eigen deeg
Nina vond die ouders met schreeuwende kinderen altijd verschrikkelijk. Maar Nina is nu een kersverse moeder. En zoonlief was zo attent om haar eens te laten weten hoe het nou is om zo’n ouder te zijn van een schreeuwende baby!

In therapie #7
Marieke schrijft openhartig over haar 7e therapie sessie. Ze is bezig haar grootste angst te overwinnen; emotofabie (de angst voor overgeven). En hoe moeilijk en zwaar het ook voor haar is, ik vind het stoer dat ze stappen doet in de goede richting.

DIY Efteling plattegrond dienblad
Wie gaat er nou niet naar de Efteling en maakt gebruik van hun sfeervolle plattegronden? Monique laat zien hoe je daar nou eens creatief mee kan zijn.

Solidariteit
Afgelopen weekend vond er een verschrikkelijke aanslag plaats in Baghdad. Het dodental loopt nog steeds op. Opvallend is dat er geen #prayforbaghdad social media overheerst. Marion schreef daar vervolgens een heel mooi blog over die je even met beide voeten weer op de grond zet. En je laat realiseren dat je met een klein gebaar, een grote betekenis kan geven aan een ander.

Ken je bovenstaande blogposts al?

signature sheila

Comments

comments

18 gedachten over “Sharing van blogposts

 1. sammie schreef:

  Ahh super leuk dat ik er tussen sta! Het is ook echt een aanrader hoor, zo lekker! 😉 Ben benieuwd naar koekje van eigen deeg, die ga ik eens even lezen 🙂

  • Sheila schreef:

   Ik geloof ook echt dat het een aanrader is. En ik ga het zeker ooit eens maken. Maar ik moet nu echt streng zijn voor mezelf. Ik pas nog maar nét in mijn motorbroek en dat rijdt echt niet fijn 🙂

 2. Nina schreef:

  Wat leuk, zie net pas dat je mijn post hebt gedeeld! Ik ga ook eens de andere artikelen van jouw lijstje lezen. En alvast tissues in de aanslag houden voor het eerste stuk dat je noemde, want ik ben zo sentimenteel als wat.

 3. sunny mama schreef:

  Dat twix brownie recept van Sammie vind ik wel heel erg leuk. Ik bezoek Sammie’s blog regelmatig, maar dat recept heb ik blijkbaar gemist. Leuk dat jullie er hier de aandacht op vestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *