Stel je vragen en ik beantwoord ze

Als je mijn blog volgt (mijn dank is groot), heb je een goed idee hoe ik in elkaar steek. Ik kan oprecht zeggen: “what you read is what you get”. Ik trok die conclusie al tijdens een zelfreflectie momentje (waar natuurlijk een blog uit kwam).

Maar wat is er nou leuker dan de blogger achter de blogs (nog) beter te leren kennen?

Ask me anything

En hoe pak ik dat dan het beste aan? Door jullie persoonlijke vragen te beantwoorden natuurlijk! Dus wil ik jullie uitnodigen om mij vragen te stellen about anything! Jullie kunnen vast inschatten dat ik van inhoudelijke vragen houd die ik uitgebreid kan beantwoorden. Maar als je liever mijn schoenmaat wil weten? Ook prima natuurlijk. Heb je een persoonlijke vraag die je anoniem (tegenover andere bloggers) wil stellen? Dat mag ook. Gebruik dan het contactformulier.

Ik beantwoord de vragen in april

Ik zal de vragen verzamelen. Afhankelijk van de vragen beantwoord ik ze (ik behoud wel het recht om er geen antwoord op te geven) in één blog artikel (de eerste week van april) of verspreid over meerdere artikelen. Wie weet zet jouw vraag me tot denken en kan ik er een heel artikel over schrijven!

Kom maar op

Ok… het zou overigens gezond zijn als je eigenlijk denkt: “Nou, Sheila, ik kan een heleboel dingen bedenken die leuker zijn dan jou beter leren kennen.” Maar goed, ik hoop toch dat er wat vragen komen. Het is een leuke manier voor mij om te weten waar jullie interesses in liggen en ik beantwoord ze graag. Dus… kom maar op! Ik ben benieuwd.

Comments

comments

17 gedachten over “Stel je vragen en ik beantwoord ze

 1. sammie schreef:

  Oeh lastig, heb het gevoel alsof er al zoveel beantwoord is in je blog sinds ik je volg 😀 Of dat ik misschien iets vraag wat al eens verteld is. Hm. Wat is jullie stijl in interieur? Als je morgen terug in de tijd mocht, jaren terug, eeuwen terug, gewoon om een paar dagen in het verleden door te brengen, waar zou je dan naar toe willen gaan?

 2. Lilian schreef:

  Wat is je meest gênante jeugdervaring? Wat doe je absoluut anders in jouw opvoeding dan die van jouw ouders en waarom? Wat was je lievelingsvak op school en waarom?

 3. Maaike schreef:

  Jaaa leuk Sheila! Ik vind het bedenken van vragen al een sport op zich dus ik daar even over nadenken. Ik volg je blog nog niet zo heel lang. Inmiddels wel al een tijdje maar dus niet sinds het begin. Dus wellicht vraag ik iets waar je al eens over geschreven hebt. Maar dat neem je mij dan niet kwalijk hè ?. Vraag 1. Ik schat jou in als een ruimdenkend, flexibel en vrij mens. Dit zit waarschijnlijk gewoon in je, maar heb je dit ook van je ouders meegekregen? Vraag 2. Ik schat je ook in als iemand die vol passie haar (grote en kleine) dromen najaagt. Vind je dit ook belangrijk in de opvoeding? Dat je kinderen leert te denken in kansen en mogelijkheden. Waarschijnlijk is je antwoord gewoon ‘ja’, maar misschien heb je een voorbeeld. Vraag 3. Wat voor werk doe je eigenlijk? Dat was het voor nu eigenlijk. Als ik nog een vraag bedenk, hoor je het wel!

  • Sheila schreef:

   Oh wat een leuke vragen!! Ik neem je niets kwalijk. Ik denk dat de antwoorden wel terug te vinden zijn in mijn blog. Maar heb ze niet dusdanig in één specifiek artikel verwerkt. Gaat goed komen! En je mag altijd meer vragen stellen.

 4. Saskia schreef:

  Oeh, ik zie veel vragen al voorbij komen die ik ook in mijn hoofd had… Ik ga nog even brainstormen…

  Hoelang doe je gemiddeld over een artikel?
  Welk nummer kan je instant happy van worden?
  Welke karaktereigenschappen moet jou partner zeker bezitten?
  Wat is je favoriete serie en waarom / waar gaat het over?
  Wat doe jij het liefste op een vrije dag?

  Genoeg, toch? 😉

 5. Mona schreef:

  Oh ik vind dit echt ZO lastig! Ik vind het hartstikke leuk om je beter te leren kennen, zeker na de koffie date in de stad (alweer veel te lang geleden haha!).. maar vragen bedenken vind ik moeilijk!

  Ik ga een poging wagen…
  – Je hebt nu 2 geweldige kids, is je gezin nu compleet of denk je dat er nog wel meer zullen volgen?
  – Welk positieve punt aan jezelf heb je echt moeten leren en hoe heb je dat gedaan? (dan doel ik op zelfontwikkeling)
  – Wat is je favoriete sport en beoefen je op dit moment een sport?
  – Als jij iets over jezelf mocht vertellen wat we nog niet op je blog hebben kunnen lezen, wat zou dat dan zijn?
  – Waar heb jij echt een gruwelijke hekel aan?
  – Waar kan jij echt diep maar dan ook echt heel diep respect voor hebben?
  – Iets wat je echt niet kan begrijpen is….?

  Oke… niet de meest creatieve gok ik zo, maar het zijn er toch een paar.

  Last but not least, weer een keer een koffie/thee en klim date? 😉

  • Sheila schreef:

   Oooh thanks voor nieuwe blog topics zeg. Super tof!! Ik ga binnenkort eens klimmen. Is een tijd geleden en ik ben best zenuwachtig (hoogtevrees en de eerste keer sinds de keizersnede). Dus dat is al in de buurt. Maar weer eens een date vind ik een super plan! Doen we binnenkort zeker eens.

 6. Maaike schreef:

  Ja, ik heb nog een aanvullende vraag bedacht! Waar bestaat je fotografie uitrusting uit? Qua camera, lenzen, tassen, statief etc. Ik wilde hierover zelf ook nog een keer een artikel schrijven maar ik ben ook wel benieuwd naar jouw ‘gear’. Ik ben trouwens ook wel nieuwsgierig naar welke fotografie spullen je altijd mee neemt op reis? En dat was het hoor!

 7. Roelina schreef:

  Oh wat leuk, en wat een mooie vragen zijn er al gesteld. Ik heb er een… misschien ook al wel ens behandeld, geen idee: bij welk muzieknummer of stuk heb je de meest bijzondere herinnering en waarom?

  • Sheila schreef:

   Er staan zeker mooie vragen tussen waar ik een heel blog aan kan besteden. Maar deze vraag vind ik ook leuk. Ik heb zeker wat nummers die gekoppeld zijn aan bijzondere herinneringen.

 8. Michelle schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar hoe jullie op de namen van jullie kinderen zijn gekomen. Welk ‘verhaal’ zit daarachter. Of misschien geen verhaal maar kwam het ineens in jullie op?

  • Sheila schreef:

   Hahaha… ik had deze vraag eigenlijk wel van je verwacht 🙂 Het is ook altijd leuk om de verhalen van anderen te horen als het om de gekozen namen van de kinderen gaat.

   • Michelle schreef:

    Haha, ben ik zo voorspelbaar 😉 Maar ik vind dat altijd interessant, hoe zijn ouders op de namen gekomen? Zelf schrijf ik ook nog een keer een post over hoe wij op Kaj zijn gekomen en waarom die naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *