Tag: Hallo, wie ben jij?

Wat is bloggen zonder dat je geweldige reacties krijgt van je volgers? Natuurlijk is het heerlijk om je ei kwijt te kunnen op het internet. Maar laten we eerlijk zijn, de reacties van anderen zijn toch wel de bekende kersen op een taart!

Ik ben dus ontzettend blij met de vaste volgers die ik heb en de spontane bezoekers. Elke reactie wordt gewaardeerd en ik bezoek ook altijd jouw blog om je beter te leren kennen. Sommige van mijn volgers hebben geen blog en in alle eerlijkheid, vind ik best jammer. Ik weet zeker dat ieder van jullie zo veel leuks en interessants te delen heeft! En aangezien ik iemand ben van het persoonlijke, zou ik het dus leuk vinden om al mijn bezoekers (wat) beter te leren kennen.

Daarom heb ik de volgende vragen bedacht voor elk van jullie. Natuurlijk beantwoord ik de vragen zelf ook. Maar ik zou het geweldig vinden als je ze beantwoordt in de reacties. Ook degenen die zelf niet bloggen of af en toe eens mee lezen. Dus hallo, wie ben jij?

Wat is je naam en leeftijd?
Uiteraard mag je ook je blog naam geven, als je dat prettiger vindt. Het is bekend wie ik ben; Sheila en momenteel 38 jaar.

what’s going on in your life?
Dit jaar vier ik mijn 10-jarig huwelijk (dit jaar ben ik 14 jaar samen met mijn man) én ben ik 5 jaar samen met mijn vriend. Ik woon samen met mijn man en een paar dagen per week ben ik te vinden bij mijn vriend. Op die manier combineer ik mijn leven met 2 relaties. Ik ben daarnaast moeder van een 2-jarig kereltje en zwanger van de tweede. Ergens in april ga ik met zwangerschapsverlof.

Typisch jij?
Dat ben ik met tattoos en piercings. Een sterke eigen mening. Erg eigenwijs, zeer principieel en behoorlijk zelfverzekerd (maar niet arrogant, al kan ik me voorstellen dat ik soms zo over kan komen) en ik kan me erg druk maken om onrecht. Ik kan dan niet mijn mond stil houden en zal er altijd iets van zeggen of voor iemand opkomen (zelfs als dat een onbekende bij de bushalte is).

Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
Ik werk bij een regionale netbeheerder die verantwoordelijk is voor het gas- en elektriciteitsnetwerk, waarbij ik ga om de grote aansluitingen. Het is een interessante branche om in te werken en het is ook nog eens een heel fijn (en vrouwvriendelijk) bedrijf. Ik werk er graag. Wat betreft mijn studies heb ik hele andere dingen gedaan: toerisme en recreatie in Apeldoorn en daarna studeerde ik aan de hogeschool van Utrecht Culturele Maatschappelijke Vorming. Voordat ik bij dit bedrijf terecht kwam, heb ik diverse baantjes gehad in binnen- en buitenland.

Hobby’s en passies?
Mijn passie is reizen en dan met een backpack op de rug. Zelfs met een dreumes én zwanger, backpacken doe ik nog steeds. Rond mijn 20e begon ik daarmee en ik zou niets anders willen. Sinds ik mijn man heb ontmoet, backpacken we voornamelijk samen. Alhoewel ik ook met mijn vriend ben wezen backpacken. Zelfs met een ruimer budget, geef ik de voorkeur aan slapen in hostels/slaapzalen of goedkopere guesthouses. Geef me een retourticket en de rest zoek ik wel uit op mijn bestemming. Daarnaast houd ik van fotografie (maar dit ligt nu jaren stil), lezen, schrijven/bloggen. Op vrije dagen bezoek ik heel graag pretparken, musea of andere culturele activiteiten. En laten we vooral niet vergeten dat ik graag motor rijd.

Welke quote/motto is nou typisch jou?
It’s better to regret things than regret trying them. Dat is absoluut mijn levensmotto. Ik ben niet bang om in het diepe te stappen en voor een (onbekend) avontuur te kiezen. Zelfs als het niet gaat zoals ik ergens in mijn verre achterhoofd had gehoopt, haal ik er wel een levensles uit. En dat is altijd 100 keer meer waardevoller om iets niet te doen. Want als ik iets zonde vind is de vraag die dan ooit eens komt: What If….?

Blog jij of gebruik je andere social media? 
Die van mij is natuurlijk bekend: Be Ineffable. Verder kan je me vinden op Instagram (Be Ineffable, Wickedsheila en Wickedsheila.oz) en Facebook.

Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
Wel, dit is vooral een vraag naar jou toe. Ik hoor heel graag hoe je hier terecht bent gekomen en misschien zelfs waarom je me volgt.

Noem je top 3 blogs
Helikoptermug
Martha in Wonderland
I live for my dreams

Om het knippen en plakken makkelijk te maken, hier alle vragen nog even op een rijtje:

 • Wat is je naam en leeftijd?
 • What’s going on in your life?
 • Typisch jij?
 • Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
 • Hobby’s en passies?
 • Welke quote/motto is nou typisch jou?
 • Blog jij of gebruik je andere social media (+ linkjes)?
 • Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
 • Noem je top 3 blogs

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Ook benieuwd wie jouw bezoekers zijn? Neem de tag dan vooral van me over! Wil je dan wel even mijn blog link vermelden?

Comments

comments

36 gedachten over “Tag: Hallo, wie ben jij?

 1. martha schreef:

  KijIjJIjIJJKKKKK!!!!! DAT BEN IK!!!!!!!! Wij zijn echt blog-maatjes he!!! Oke komt die:

  Wat is je naam en leeftijd?

  Ik ben Martha van marthainwonderland —> Heet jij gewoon in het echt ook Martha?! —> jazeker! En ik ben zesentwintigjaaroud

  What’s going on in your life?

  Ik ben over 2 weken 4 jaar samen met vriendje T en we zijn nog steeds super verliefd op elkaar. We wonen samen in een dorp in Zuid- Limburg waar het grootste deel van de inwoners op 4 poten in een wei staat en we genieten iedere dag van ons twee jaar oude boompje Bob.

  Typisch jij?
  Ik ben van nature heel rustig, ontspannen en verlegen. Ik geniet van ultra lange super rustige meditatie weekenden en iedere donderdag ga ik naar het bos om bomen te knuffelen, ik vind het namelijk heel belangrijk dat ook zij zich geliefd voelen. Ik hou echt van de rust en de reinheid, niks beter dan 1 zijn met de aarde.

  Hobby’s en passies?
  Ik hou van sporten, doe hardlopen en ga 1 keer in de week naar bootcamp toe, ik rij paard, doe vrijwilligerswerk met gehandicapten die komen paardrijden. Ik ben pedagoog en ik werk met kinderen met een meervoudige beperking. Ik blog, schrijf, geef teveel geld uit aan dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, ik speel piano en gitaar en ga graag uiteten, nomnomnom

  Welke quote/motto is nou typisch jou?

  “be who you are, not what the world wants you to be”

  Blog jij en zo ja, waar vind ik je?
  Yesss!!! http://www.marthainwonderland.wordpress.com ik blog over mij en mijn adhd en het volwassen worden als je adhd hebt en alles dat erbij komt kijken. Ik ben er nog altijd niet helemaal over uit of adhd nu een superheldenkracht is of een afrekening van god voor mijn fouten uit een vorig leven.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
  Nu vind ik dat echt een heel erg goede vraag, weet jij het nog? Was ik eerst bij jou terecht gekomen of andersom? En hoe dan? 
Ik weet het echt niet meer… Ik vind je manier van schrijven leuk en je blogs en je reactie enzo maken het dat ik je gewoon een super leuk mens ben gaat vinden, box!

  Noem je top 3 blogs

  https://lenaschrijft.wordpress.com —> over trauma en ptss en seksueel misbruik etc. echt een waanzinnig goede blog.
  https://kayakangstblog.wordpress.com —> informatief en ik vind meisje Kaya gewoon echt heel leuk en lief en aardig enzo
  http://www.lotus27.nl ….. ja het een beetje pijnlijk want ze heeft al een miljoen jaar geen blog meer gepost, maar ik vond haar blogs altijd geweldig om te lezen en toen zij stopte kon ik geen andere echt leuke adhdblog meer vinden (tips zijn welkom) en ben ik maar mijn eigen blog begonnen om dat lege gat in mijn hart op te vullen maar ik benoem haar hier toch, wie weet dat ze ooit toch weer een blog gaat posten.

  Zo hatseflats, dat was hem weer!!

  • Sheila schreef:

   Oh dankjewel voor al je antwoorden. Natuurlijk heb ik ze enthousiast zitten lezen. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je bijna 4 jaar samen bent met je vriend. Dat je een boompje hebt wist ik wel, maar niet dat die ook een naam heeft 🙂 Dat je piano en gitaar speelt is ook nieuw voor me. Leuk! En box terug. Echt leuk om te lezen waarom je me volgt. Thanks daarvoor! En het is wederzijds. Ik vind je persoonlijke en eerlijke blogs altijd zo leuk om te lezen. En daarbij schrijf je ook echt lekker wat in je opkomt. Dat maakt ze ook nog eens oprecht en openhartig en leuk om te lezen. Keep up the good work!

 2. Maai schreef:

  Je motto, wauw ik wil daar een beetje meer van. Ik vind hem leuk je tag, ik wil hem graag over nemen als je het goed vindt, dan beantwoord ik de vragen direct op mijn eigen blog ?. Waar ik je van ken, echt geen idee, ik denk eigenlijk omdat jij bij mij een reactie achter liet en ben ik blij om want volg jullie graag.. vooral omdat ik vind dat jullie origineel zijn en een fijne schrijfstijl en dat is af en toe een verademing…

  • Sheila schreef:

   Oh leuk als je dat doet!! Ben benieuwd naar je antwoorden. En volgens mij kwam ik inderdaad eens bij jou terecht via via. Bedankt voor je compliment. Tof dat je ons volgt.

 3. jeapiebel schreef:

  Al ken ik je al van de tijd dat ik je blog volgt. Ik heb ik nu pas opgemerkt dat je vol energie zit en altijd klaar staat om leven te ontdekken. Daar kan ik wel jaloers op worden. Ik voel mij vaak niet lekker. Je omschrijft jezelf als behoorlijk zelfverzekerd, maar niet arrogant dan zit je goed. 😉 Er komt een spannende tijd aan met de komst van je tweede baby…geniet ervan Sheila.

  • Sheila schreef:

   Wat een leuke reactie Jeapiebel! Dankjewel. Het klopt inderdaad. Ik barst van de energie en sta inderdaad open voor alles wat op me afkomt. Ook als het totaal onbekend is. Of misschien juist als het onbekend is.

   Nee, ik ben absoluut niet arrogant. Dat zal iedereen beamen die me kent. Wel kan ik me voorstellen dat ik soms zo kan overkomen in real life. Daar ben ik me ook degelijk van bewust. Het is iets wat samen gaat met zelfverzekerdheid, maar het zijn absoluut 2 verschillende dingen.

  • Sheila schreef:

   Dankjewel! De foto vond ik op een stock website. Alhoewel ik dus best wat aan fotografie heb gedaan, vind ik daar nu gewoon de tijd niet meer voor. Dan is zo’n stock website toch best ideaal.

 4. Saar schreef:

  Misschien even een lijstje maken met de vragen die makkelijk te kopiëren en te plakken zijn. :).

  Wat is je naam en leeftijd?

  – Ik ben Saar, 26 jaar.

  What’s going on in your life?

  – Ik woon in mijn eigen huisje, met kat Farouk, in een stad. Ik werk in de kinderopvang en daarnaast volg ik een studie tot docent Nederlands. Druk, druk, druk!

  Typisch jij?

  – Ambitieus, doorzetter, heb overal een mening over, sociaal maar ook graag alleen.

  Hobby’s en passies?

  – Bloggen (uiteraard), creatief bezig zijn, reizen en slapen ;-).

  Welke quote/motto is nou typisch jou?

  – nil volentibus arduum (alles is mogelijk voor hen die willen)

  Blog jij en zo ja, waar vind ik je?

  – Je vindt me op http://www.zosaar.nl

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?

  – Ik heb je ‘vroeger’ al gevolgd op een andere blog van je en via via kwam ik jou/jullie weer tegen en ben je/jullie weer gaan volgen.
  De verschillende onderwerpen en schrijfstijl spreken me aan. Ik kom graag bij jullie lezen!

  • Sheila schreef:

   Goede tip! Ik heb meteen alle vragen op een rijtje in de blog verwerkt :). Dat maakt het inderdaad makkelijker.

   Leuk dat je de vragen heb beantwoord. Ik vind het zo leuk dat je een studie volgt tot docent Nederlands. Dat is altijd één van mijn favo vakken op school geweest. En nog steeds houd ik van de Nederlandse taal.

 5. sammie schreef:

  Zo leuk om te lezen dit! Zo leer je iemand toch weer wat sneller en beter kennen. Zo wist ik helemaal niet waar je werkte dus dat ik leuk om te lezen. Jammer dat je fotografie stil staat, zou graag meer van je foto’s willen zien op je blog 🙂 al kan ik natuurlijk wel een beetje spieken op Insta. Je volgt me natuurlijk dus een aantal dingen weet je vast wel maar ik vul de vragen ook gezellig in 🙂

  Wat is je naam en leeftijd? Sammie/Samantha en pas geleden ben ik 30 geworden.
  What’s going on in your life? Volgende week heb ik mijn laatste werkdag bij het bedrijf waar ik bijna 12 jaar gewerkt heb en 27 feb begin ik aan een nieuwe baan. Hoe dichterbij het komt hoe spannender ik het vind worden. Ik heb best een beetje de zenuwen en ben blij dat ik volgende week nog 3 dagen vrij heb om even te chillen. Verder zijn Tommy en ik een beetje aan het oriënteren op de huizenmarkt, we zijn aan het sparen en willen graag iets kopen. Hopelijk dit jaar.
  Typisch jij? Eigenwijs, anders, chocolade, cactussen, zomer.
  Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders? Nou, dat heb ik net al beantwoord haha.
  Hobby’s en passies? Bloggen, foto’s maken en het is geen hobby of passie maar ik ben wel lichtelijk verslaafd aan de tv en Netflix. Bakken vind ik trouwens ook erg leuk om te doen.
  Welke quote/motto is nou typisch jou? Ik geloof dat ik die niet echt heb, nog niet ontdekt in ieder geval als ik echt iets moet noemen dan is het toch wel: dicht bij jezelf blijven.
  Blog jij of gebruik je andere social media? Yes 😉
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan? Ik geloof dat ik hier terecht ben gekomen door een reactie op mijn blog en sindsdien blijf ik terug komen. Ik vind jullie schrijfstijl erg leuk en prettig om te lezen, maar ook de onderwerpen vind ik vaak interessant. Daarbij lijken jullie me gewoon allebei erg tof en aardig enzo 😉
  Noem je top 3 blogs: Oh lastig, dit wisselt af en toe wel. Burgertrutjes lees ik graag en dailycupofblablabla, maar ik kom ook altijd hier graag lezen en ook Northflix lees ik altijd graag (op de beauty reviews na dan haha).

  • Sheila schreef:

   Leuk dat je je de vragen hebt beantwoord! Ik vind het echt leuk om jou als volger te hebben. Ik volg jouw blog ook graag en natuurlijk jouw kleurrijke IG. Bij een cactus of de kleur roze moet ik tegenwoordig gewoon ook echt direct aan jou denken. Of als ik ergens flamingo’s zie.

   Leuk dat jullie je een beetje aan het oriënteren zijn op de huizenmarkt. Dat wist ik weer niet. Heb je dan de voorkeur om in Nijmegen te blijven? Vind ik zo’n leuke stad. Ik ga er nog steeds voor om je tegen te komen op de de Vierdaagse Feesten, hè 😉

   • sammie schreef:

    Haha, nou dan denk je regelmatig aan mij nu cactussen overal wel te zien zijn haha.
    In Nijmegen blijven wil ik niet echt eigenlijk, ik zou liever naar iets kleiners gaan in de buurt van Nijmegen. Ik vind Nijmegen leuk hoor, maar vind het net wat te groot eigenlijk. Niet zo mijn ding. Tommy blijft het liefst wel in Nijmegen, we zijn het er in ieder geval over eens dat we uit het centrum willen 🙂
    Ja dat zou wel erg leuk zijn! Helemaal op t eiland zou het toch moeten lukken omdat dat wel ruimte overzichtelijk is 🙂 Ik hoop dat ik vrij ben met de Vierdaagse, moet het nog maar afwachten met mijn nieuwe baan!

    • Sheila schreef:

     Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Ik ben wel een stadsmens. Ik voel me niet thuis in een dorp. Dat merk ik wel weer. Het centrum vind ik dan het leukst en fijnst, maar niet met kinderen. Dan vind ik het egoïstisch, want dan doe ik het puur voor mezelf. En inderdaad.. cactussen zijn echt een ding geworden ineens!

 6. Veronique schreef:

  Ik vind het altijd heerlijk om jullie blog te lezen. Antwoord niet altijd maar lees ieder stuk met veel plezier.
  Lijkt me wel leuk je vragenlijst in te vullen 🙂

  Wat is je naam en leeftijd?
  Mijn naam is Veronique en ik ben 35.

  What’s going on in your life?
  Ik ben moeder van een zoontje,Thobias,van 3,5 jaar . Woon samen met mijn vriend Frank. We zijn al 14 jaar samen.

  Typisch jij?
  Soms onzeker,ruimdenkend,houd van rust en van de Vlaamse gezelligheid.

  Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
  Ik werk 24u per week met ouderen die dementie hebben en doe een studie voor MBO verpleegkundige.

  Hobby’s en passies?
  Het schrijven van brieven,lezen,wandelen in de natuur,concerten,theater,film,handlettering,fanatasy,het paranormale,wicca.

  Welke quote/motto is nou typisch jou?
  Do everything you want if you harm no one

  Blog jij of gebruik je andere social media?
  Ik blog niet maar ben actief op facebook en Instagram.

  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
  Ik volg je al heel lang en vind de blogs afgewisseld met die van Puck heel fijn om te lezen.

  Noem je top 3 blogs
  Ik volg niet veel blogs.

  • Sheila schreef:

   Dankjewel voor je reactie en wat leuk dat je de vragen hebt ingevuld. het klopt inderdaad dat je me al lang volgt. Echt vanuit het oude web-log wereldje nog. Ik vind het ook super leuk dat ik jou kan volgen op IG! En zo leuk om te zien dat we in de tussentijd allebei moeder zijn geworden. Ik wist niet dat je net zo lang als ik al samen bent met je vriend, ook 14 jaar!

 7. Joyce rdt schreef:

  Wat leuk dit. Gaan jullie nog iets speciaals doen met jullie huwelijksjubileum?

  Okay.. here I go 🙂
  Wat is je naam en leeftijd? Joyce en ik ben 29 (ja ja, bijna 30)
  What’s going on in your life? Niet heel veel op het moment. Ik ben net weer begonnen met solliciteren, heb wat reisjes in de planning, maar verder weinig spannends.
  Typisch jij? Tassen, Netflix, te hard lachen om eigen grapjes
  Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders? Net begonnen weer met solliciteren na een sabbatical van een jaar!
  Hobby’s en passies? Ik maak graag foto’s, maar verder dan dat kom ik niet echt.
  Welke quote/motto is nou typisch jou? My smart mouth always gets me in trouble and if it’s not my mouth it’s my facial expressions..
  Blog jij of gebruik je andere social media? Ik blog en daarnaast heb ik Facebook en Instagram.
  Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan? Hoe ik op jullie blog terecht ben gekomen weet ik niet meer zeker, volgens mij ben ik hier komen kijken na een reactie op mijn blog.

  Liefs.x

  • Sheila schreef:

   Hahaha… dat is wel de leukste quote die ik heb gehoord! Ik vind hem echt geweldig en het zegt heel veel over jou. Leuk om je antwoorden te lezen. Dankjewel!

   Ik wil zeker iets leuks gaan doen met ons huwelijksjubileum. Want 10 jaar is toch wel weer iets om extra te vieren. Maar het hangt er denk ik ook vanaf hoe alles gaat, omdat ik dan een in de periode van 1 à 2 maanden daarvoor zal bevallen. Daarom dat we nu liever nog niets vast leggen/boeken. Anders zou ik een weekendje weg willen. Maar dat bekijken we even tegen die tijd.

 8. Cynthia schreef:

  Oeh. Wel veel vragen. Maar ik zal er een paar beantwoorden. Ik ben Cynthia, 38, 21 jaar samen met mijn grote liefde en samen hebben wij twee dochters. Ik werk en ben gestopt met de studie die ik volgde. Ik ben een liefdevol mens, die eigenlijk hierdoor wordt gedreven. Ik heb één prachtige tattoo, een droomvanger. En wat ziet jouw lijf er mooi uit met je tattoos! Veel liefs!!

  • Sheila schreef:

   Maar zo’n korte intro is ook al erg leuk! Al 21 jaar samen. Wow… wat een tijd! Ik ben benieuwd naar je droomvanger. Ik ben dit niet zelf op de foto, alhoewel ik wel veel tattoos heb. Misschien daar eens een blog over schrijven 🙂

 9. Marga schreef:

  Wat leuk zeg! Je hebt leuke ideeën voor je blog. 🙂 Misschien “jat” 😉 ik er wel een paar en ik denk dat ik deze ook wel overneem. In ieder geval vind ik het super leuk dat je steeds bij mij reageert, al reageer ik niet altijd terug.

 10. Dennis schreef:

  Dit is een hele leuke tag. Om te lezen en in te vullen! Ik heb hem overgenomen en op mijn blog geplaatst. Oh, en ik ga jullie blog volgen. Volgde Sheila wat jaartjes terug al tot je er mee stopte?!

  • Sheila schreef:

   Wat super leuk, Dennis! En dankjewel. Leuk dat je hem gaat invullen, dus ik kom bij je lezen.

   En ja, klopt. Ik ben echt een hele tijd gestopt met bloggen. Maar ben ook weer veel bloggers uit de ‘goede, oude tijd’ van vroeger weer tegen gekomen. Zo bijzonder om te zien/lezen hoe iedereen gegroeid is. Op persoonlijk vlak, maar ook in de blogwereld. Dus vanzelfsprekend ga ik jou ook volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *