Tag: Terugtellen – van 10 tot 1

Persoonlijk vind ik het leuk om iemand beter te leren kennen. Het volgen van een blog geeft je natuurlijk een inzicht over iemands visie en persoonlijke interesses. Maar de kleine details die misschien onbelangrijk lijken, zeggen natuurlijk ook veel over iemand. Vandaag leer je me beter kennen door terug te tellen van 10 naar 1.

Deze tag zag ik overigens ooit eens bij Saskia, maar het is me niet helder wie de bedenker is.

10 dingen over mijzelf

Moeder van 2 kleine kinderen ¦ In een polyamoreuze relatie ¦ schoenmaat 37 ¦ boekenworm ¦ motormuis ¦ backpacker ¦ weet wat ik wil ¦ eigenwijs ¦ energiek ¦ positief

9 Plekken waar ik graag kom

Londen ¦ Sydney ¦ Ubud ¦ Elfia ¦ Queenstown (Nieuw Zeeland) ¦ Walt Disney World ¦ Wizarding World of Harry Potter ¦ Singapore ¦ San Diego

8 dingen die ik leuk vind

Echte post ¦ stationery en paper goodies ¦ motor rijden ¦ pretparken ¦ musea ¦ (historische) stedentrips ¦ foodtruck festivals ¦ spontane uitstapjes

7 dingen die ik niet leuk vind

Kortzichtigheid ¦ onbeschofte mensen ¦ een hittegolf ¦ plastic soup ¦ seksisme ¦ onrecht ¦ genegeerd worden

6 manieren om mijn hart te winnen

Mij verrassen met een romantisch weekendje weg ¦ een liefdesbrief ¦ bos bloemen ¦ ontbijt op bed ¦ de kerstboom die onverwachts (in het juiste seizoen) is opgezet ¦ romantisch dineren of een high tea

5 plaatsen waar ik eens heen wil

Tokyo ¦ Québec City ¦ Jaipur ¦ Sevilla ¦ Kopenhagen

4 dingen waar ik niet zonder kan

camera ¦ pen en papier ¦ mijn contactlenzen (-10) ¦ paspoort

3 favoriete nummers van dit moment

Shallow (Lady Gaga & Bradley Cooper) ¦ Duurt Te Lang (Davina Michelle) ¦ Bohemian Rhapsody (Queen)

2 wensen

Een wereldreis van (minstens) een jaar maken met mijn gezin binnen nu en 5 jaar ¦ deze motor

1 laatste woord

Altijd

 

Comments

comments

16 gedachten over “Tag: Terugtellen – van 10 tot 1

  • Sheila schreef:

   Ja, vet hè!! Weet alleen niet eens of ik er op pas met mijn 1,50 meter. Misschien eens een test ritje vragen. Er zit een HD shop hier 10 minuten vandaan 🙂

 1. Lilian schreef:

  Wat een leuke tag, lekker overzichtelijk en ik leer je inderdaad wat beter kennen. Weinig verrassingen overigens. Alleen die -10 lenzen, die heb ik ook! En dat zie je niet vaak.

  • Sheila schreef:

   Haha, ja, dat snap ik wel. Als je iemand volgt en die persoon ook persoonlijk blogt, weet je wel een beetje welke richting bepaalde antwoorden op gaan. En jij weet dus precies hoe het is met -10. Ik was eens mijn vloeistof vergeten met een weekendje weg in Frankrijk. Blijkbaar kosten lenzenvloeistof daar zo’n €20 per fles (je kan het niet bij de Hema ofzo kopen) en dat vond ik het ook weer niet waard. Dus heb ik ze toch maar ’s avonds ingehouden. Natuurlijk werd ik wakker met super droge lenzen. Maar ik had niets om ze in te bewaren. En mijn bril vind ik niet ideaal, want de glazen zijn natuurlijk dik. En zo kon ik geen zonnebril op doen. Super irritant dat we zulke slechte ogen hebben.

 2. Johanne schreef:

  Disney World <3. Het is inmiddels alweer zoooo lang geleden dat ik er voor het laatst ben geweest, maar ik zou heel graag nog een keertje heen willen. Ik mis het echt!

  En wat een gave motor wil je! Op zoiets zie ik mezelf ook nog wel zitten. Ben immers ook maar een kleintje, net als jij 😀

  • Sheila schreef:

   Snap ik! Ik vind het daar zo leuk. Inmiddels ben ik er 5 keer geweest en de laatste keer is met ons zoontje. Maar we willen zeker weer, hoor. Ik ben er gek op! En die motor is vet, hè. Ik zie mezelf er al op rijden (al ik pas, want dat weet ik niet eens).

  • Sheila schreef:

   Lief! Ja, daar wil ik zeker voor gaan en mijn vriend zei het al: als je iets in je hoofd hebt gebeurt het ook. Dus ja, ik weet zeker dat die gaat gebeuren :).

  • Sheila schreef:

   Oh dank je!! Jou valt het ook op. V-E-R-S-C-H-R-I-K-K-E-L-I-J-K en zo achterhaald! En dan ook nog de reacties van mensen dat vrouwen niet zo moeten zeuren. Kom op, zeg. Oh ja, ik ben er niet alleen verbaasd over, ik erger me er ook daadwerkelijk aan. Leuk dat je hem ook gaat invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *