Throwback Travel Tales, de serie

Sheila en ik zijn beide reizigers in hart en nieren. Het hoort niet alleen bij ons, het zit IN ons. Wij kunnen niet anders. De drang om te gaan, de roep van andere landen en culturen, is te groot. Eens in de zoveel tijd MOETEN wij gewoon even weg. Ontsnappen aan het Nederlandse keurslijf en genieten van hoe anders het ook kan zijn. Eens een reiziger, blijft een reiziger.

In de afgelopen jaren hebben wij beiden vele reizen ondernomen. Apart, maar ook samen zijn wij op pad geweest. Zo hebben we samen een prachtige roadtrip door de USA gemaakt. Daarnaast hebben we ook beiden een (wereld)reis van 6 maanden achter de rug. Sheila en manlief begonnen in 2009 in de USA, vlogen naar de Cookeilanden, en gingen via Nieuw-Zeeland en Australië naar Azië.  Hubby en ik gingen in 2010 met het vliegtuig naar Moskou om vandaar over land en zee helemaal naar Bali te trekken.

TTT Throwback Travel Tales

Omdat reizen een essentieel deel is van wie wij zijn, is reizen ook een belangrijk deel van onze blog. Nu zullen er in de komende jaren zeker reisverhalen gaan komen, want het reizen is niet over sinds we mama zijn. Dat we nu kinderen hebben, betekent hooguit dat we onze manier van reizen soms moeten aanpassen. En daar gaan we ook zeker over schrijven. Maar al die geweldige avonturen die we eerder beleefden dan? Het is zonde om deze niet te delen. Daarom vanaf nu de serie Throwback Travel Tales (TTT), waar we oude reisverslagen, soms in een nieuwer jasje, zullen delen. Omdat het zo fijn is om terug te dromen over geweldige reizen.

signature Puck

Comments

comments

12 gedachten over “Throwback Travel Tales, de serie

    • Puck schreef:

      Jij ook al ja? Ik heb me ook altijd laten inspireren door Sheila, haar verhalen waren voor mij de zet weer naar Azië te gaan. En ik vind het zo zonde dat die verhalen nu niet meer te lezen zijn… Vandaar dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *