Van Wicked Sheila naar hier

Bloggen… Puck weet het beter dan ik. Rond 2006 zal ik er mee begonnen zijn. En opeens kende de digitale wereld me als Scuba Sheila. Daarna werd het Wicked Sheila. Een naam die ik nog steeds (trots) gebruik. Een naam waarmee ik nog steeds herkend word en waarmee oude volgers me terug hebben gevonden via instagram of facebook.

Wat een leuke tijd was mijn blog periode. Ik schreef voornamelijk over al mijn reizen en mijn kijk op de wereld. Want schrijven over reizen ging me gemakkelijk af, omdat ik er met gemak mijn passie en liefde in kon leggen. En opeens veranderde het één en ander en stopte ik met bloggen. Terwijl ik het altijd wel heb gemist. Een uitlaatplek, een vertrouwd plekje, met fijne reacties van medebloggers.

Tijd voor een herstart, want wat is er veel gebeurd!

Ben ik minder gaan reizen? Nee, wellicht alleen maar meer. Dus dat is niet veranderd. Wel heb ik voor het eerst een baan gevonden waar ik me op mijn plek voel en waar mijn passie begrepen wordt. Twee keer per jaar een maand weg voor een verre reis? Geen probleem. Mijn bevallingsverlof verlengen met een maand (april 2015) én later dit jaar weer een maand (september 2015) reizen? Geen probleem. Dat gecombineerd met leuke collega’s, maakt het dat ik 3 dagen per week met plezier naar mijn werk ga. De zomer begint, dus vaak met de motor..

Schreef ik op mijn eerste blog ook over de voorbereidingen van mijn huwelijk. Dat liefdevolle huwelijk is er nog steeds en is uitgebreid naar 3, sinds ons mooie zoontje er is. Naast mijn geweldige man, heb ik ook een relatie met een andere man, mijn super lieve vriend. Dat maakt dat ik 3 mannen in mijn leven heb.

Mama zijn houdt me niet tegen om nog steeds te reizen, motor ritjes te maken, er op uit te gaan en vooral mijn ding te doen. Ik ben zo’n mama die ook zonder kind een weekendje weg gaat. Daarnaast heb ik nog steeds die andere kijk op de wereld. Met een beetje geluk heb ik mijn talent voor schrijven ook niet verleerd en kan ik jullie boeien.

Dat moet ook wel. We hebben iets waar te maken op dit blog… ineffable, tenslotte..

signature sheila

 

 

Comments

comments

22 gedachten over “Van Wicked Sheila naar hier

  • Sheila schreef:

   Wat leuk dat je me hier weer gaat volgen. Wat fijn ook. Het voelt ook als vanouds dat je me weer volgt. Nu even dat vanoudse gevoel terug krijgen wat betreft bloggen 😉

  • Puck schreef:

   Hoi Danielle… Leuk dat jij ook nog steeds online bent! Ik had je blog al regelmatig gezien, maar ben lang onder de radar gebleven. Jouw blog stond al in mijn feedreader, maar nu ook weer in onze bloglovin.

  • Sheila schreef:

   Wat leuk dat je er ook weer bent! Ik herinner me jouw blogjes ook nog goed. Die volgde ik ook erg graag. Kijk er naar uit om je reacties hier te lezen en jouw blogs te volgen!

   Groetjes van mij, maar ook Puck 🙂

 1. Sas schreef:

  OH tof<3 Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten zodat ik je weer heb gevonden.
  Jij was een van de eerste bloggers die ik volgde en je inspireerde me enorm 🙂
  Leuk dat je weer terug bent!

  • Sheila schreef:

   Ook welkom terug :). Zo voelt het allemaal eigenlijk weer als vanouds 🙂 Wat een warm welkom. Echt super leuk. Dankjewel! Ik kijk er naar uit om je weer digitaal te volgen.

  • Sheila schreef:

   Jeeeej!!! Welkom terug en wat fijn dat jij er ook nog bent. Dankjewel dat je ons gaat volgen. En dat is uiteraard ook wederzijds 🙂

  • Sheila schreef:

   Aaaaaw…. echt? Ik bloos er gewoon van. Wat een enthousiasme. Dat doet me echt goed. Dankjewel. Vooral omdat ik na zoveel jaar afwezigheid alleen maar hoop dat ik mijn ‘oude niveau’ weer kan halen (sort of speak). In ieder geval, welkom terug. Ben super blij dat je er weer bent!

 2. Renate schreef:

  Hey, ik “ken” je van vroeger! Leuk dat je weer aan het bloggen bent geslagen! Ik heb destijds, onder mijn blognickname Flying Gogo nog eens op jouw blog gestaan. Leuk dat je het bloggen nu weer oppakt!

 3. Sheila schreef:

  Oh wat leuk dat je mij (en Puck) weer gevonden hebt. Jaah… ik kan de naam nog herinneren! Super leuk om zo weer oude bekenden tegen te komen. Ik hoop je vaker hier terug te zien. Welkom in ieder geval 🙂

 4. Billy schreef:

  wat een interessant gegeven hier!
  2 vriendinnen die samen een blog hebben.
  Sheila die naast man en kind ook nog een vriend heeft, ook al niet zo gewoontjes!
  Maar ik ben open van geest, moet kunnen.
  En Puck die gewoon Puck heet…
  Een blog om te ontdekken dus, al wordt het wellicht niet makkelijk om stante pede alles over jullie te weten te komen. Ik doe m’n best… 😉

  Groetjes,

  Billy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *