We gaan op reis

We gaan op reis en ik neem mee… zaklamp, reishanddoek, EHBO set, slippers, 2 broeken, hemdjes…. Mijn backpack is ingepakt en I’m ready to go. Oh wacht… een pak luiers, voeding, rompers met lange mouwtjes, half lange mouwtjes, geen mouwtjes, zinkzalf, kinderparacetamol… die moeten ook nog. Ik heb alleen vandaag nog om in te pakken. Maar we liggen op schema. Bíjna klaar om te gaan.

Dit wordt de eerste keer dat we gaan reizen als gezin. Omdat ik Oz uiteraard niet aan de malaria pillen wil, hebben we besloten voor Amerika. Een road trip van een maand, met nauwelijks iets gepland te hebben.

De komende maand zal ik jullie op de hoogte houden van ons reisavontuur in Amerika. Alhoewel ik vaker heb gereisd in Amerika, ben ik nu natuurlijk vooral benieuwd hoe het zal gaan met onze kleine man (die één dag na aankomst 10 maanden wordt).

Walt Disney World

De laatste keer dat we Walt Disney World (en Universal Studios) bezochten was met Puck en haar man in 2011. Dit jaar gaan we weer. Maar om te zorgen dat ook wij kunnen genieten van attracties, komt een vriend vanuit Las Vegas overvliegen. Met 3 volwassenen is het allemaal net even meer relaxed om met een baby in Disney te zijn. Zo kunnen we elkaar afwisselen en hoef je niet continu alleen in een attractie. Plus, we kunnen elkaar afwisselen met Oz’ dutjes. Kom dus terug voor het lezen over mijn ervaringen, foto’s en reistips met baby’s.
usa 2011

Universal Studios

Na 5 dagen Disney, bezoeken we 2 dagen Universal Studios. De Wizarding World of Harry Potter  was voor mij het hoogtepunt in 2011. In 2011 bestond deze alleen uit Hogsmeade.  Maar oh, wat kijk ik uit naar Daigon Alley! Ik laat jullie weten wat ik er van vond!

De overige 3 weken

Na bovenstaande week, hebben we nog 3 weken te gaan. We hebben bewust gekozen om deze keer in de oostkant van Amerika te blijven. Dit omdat je op minimaal 3 uur afstand genoeg te doen hebt. Zo voorkomen we lange auto ritten, wat ik nu belangrijk vind voor ons zoontje. Omdat we niets specifiek gepland en geboekt hebben, ligt alles open. Heerlijk! Dus laat je verrassen, net zoals ik.

Benieuwd hoe het ons zal vergaan? Kom dan regelmatig terug en reis met me mee!
signature sheila

Comments

comments

32 gedachten over “We gaan op reis

  • Sheila schreef:

   In de tussentijd zijn er al wat verslagen geweest, waaronder over WDW. Het was, zoals altijd, weer helemaal fantastisch om er te zijn! Ik kan het zeker aanraden om er eens heen te gaan.

 1. Sandra schreef:

  Wauw, spannend met zo’n kleintje! Ik wil ook graag naar het Harry Potter park haha, toen ik er in 2010 was, ging het net open nadat ik weg was… Ik kijk nog wel even of het echt gaat lukken straks. We zijn ongeveer in dezelfde periode in Amerika, misschien zien we elkaar nog wel 😉

  • Sheila schreef:

   En is het gelukt?? Het was echt geweldig. Een reisverslag over de Wizarding World staat online, net zoals WDW. Nu nog over de rest van Amerika schrijven 🙂

   Hoe was jouw reis? Het ging super goed met de kleine in ieder geval.

 2. Marieke schreef:

  Ohh ik geniet volop van al je mooie Instagram-foto’s! Ik hou echt van Amerika, ben er nu een paar keer geweest waaronder twee roadtrips. Heerlijke manier van reizen. Heel veel plezier nog!!

  • Sheila schreef:

   Ik had nog niet eens gereageerd. Maar leuk dat je me volgt op IG. Oh, je zou het fantastisch vinden!!! Echt. Wat ik al liet zien op IG; wow… ik bedoel… echt… je weet wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *