WIN: een gepersonaliseerde armband

 

Ik ben niet zo van de fijne meisjes dingen. Ik ben meer van het grof geschut, om het zo maar even te noemen. Jurken worden gecombineerd met stoere schoenen. En sieraden bijvoorbeeld, zijn bij mij robuust en stoer.  Ik houd niet van kettingen, maar des te meer van armbanden. En deze week heb ik mijn collectie armbanden weer uitgebreid. Niet alleen laat ik je mijn stijl aan armbanden zien, je kan zelf ook nog een gepersonaliseerde armband winnen!

Ik houd van zilver, leer, hout (kralen) en aarde tinten. Mijn armbanden vind ik op marktjes of winkels in Nederland of tijdens het reizen. Een armband moet passen bij mijn overige armbanden, zodat ik ze kan combineren. Alhoewel ze wellicht grof zijn, houd ik wel weer van subtiel. Op deze foto zie je mijn meest gedragen armbanden, los van de gepersonaliseerde armbandjes met de namen van mijn kinderen erop.

Paracord

Op een braderie vond ik deze stoere armband van paracord. Paracord armbanden zijn gemaakt van parachute koorden. Stevig en robuust dus. Niet persé een sieraad die om een vrouwen pols past. Maar deze armbanden waren geregen door een 9-jarig jongetje die ze graag verkocht voor extra zakgeld. En hij had ook nog de kleur die mij aansprak, dus kocht ik er één.

We travel

In Dordrecht ontdekte ik met vriendlief een geweldig winkeltje Bluebirds in the backyard waar ik al hier eerder over schreef. Hier worden leren handgemaakte armbandjes verkocht met mooie quotes. Omdat de quote vooral voor mezelf is bedoeld, hoef ik armbandjes te hebben met een tekst die je op kilometer afstand al kan lezen. De teksten in deze armbanden zijn niet opzichtig zichtbaar en ook staan de letters niet perfect recht. Dat heeft zo zijn charmes. En daarom kocht ik een leren armband die dubbel om je pols gaat. De tekst is een quote die ik al vaker gebruikte. Om uit te leggen waarom reizen voor mij belangrijk is. En toen ik hem hier op dit bandje zag staan, moest ik hem wel kopen natuurlijk. De tekst? “We travel not to escape life, but for life not to escape us”.

Story

Omdat Dordrecht wel heel erg leuk is, keerde ik later nog eens terug met manlief en onze beste vriend uit Vegas. Uiteraard bezocht ik Bluebirds weer en deze keer vond ik tussen de leren armbanden één met de tekst “Live a good story”. Zeker een quote die op mijn lijf is geschreven en waar ik elke dag bewust mee bezig ben. Dus ook deze werd toegevoegd aan mijn collectie.

Hout

Het eenvoudige armbandje met de groene houten kralen vond ik op een kraampje in Indonesië. De perfecte kleur. Ik kon deze niet laten liggen.

Wanderlust

Met onze reis in het verschiet, wilde ik graag een armband die dat representeerde. Ik wilde een eenvoudige armband, die met één woord zou omvatten waarom we telkens van plek naar plek afreizen. Zelfs met 2 kleine kinderen. Ik wilde daarom ‘wanderlust’ om mijn pols. Na even zoeken op Instagram vond ik wat ik zocht bij Brenda. Ik bestelde bij haar een gepersonaliseerd armbandje en van de week ontving ik hem. Precies wat ik zocht en het is een mooie aanvulling op wat ik vrijwel dagelijks draag aan armbandjes. Ja, ik ben er blij mee!

En jij?
Wat is jouw stijl van sieraden?

WIN actie

Ik gun jou ook zo’n leuk armbandje. Ik geef daarom graag zo’n armbandje cadeau en Brenda werkte daar graag aan mee. Samen geven we dus zo’n gepersonaliseerd armbandje weg. Jij kan  een armbandje winnen met een eigen woord/naam/letter naar keuze. Je hebt keuze uit verschillende kleuren koordjes en letters. Voorbeelden vind je hier op haar website. Het armbandje is verstelbaar en van zeer licht materiaal.

Wat moet je doen om te winnen?
– Like Be Ineffable en Br3nmade op facebook of
– Volg Be Ineffable en Brenmade op Instagram
– Laat weten waarom je graag wil winnen en het zou leuk zijn om te horen welk(e) woord of naam je wil

De winnaar wordt 28 september bekend gemaakt via mijn social media. Vervolgens wordt er contact met de winnaar opgenomen voor het personaliseren van het armbandje. Reageer daarom alleen met een geldig e-mail adres. Succes!

 

Comments

comments

3 gedachten over “WIN: een gepersonaliseerde armband

  1. Maai schreef:

    Ik draag eigenlijk altijd sieraden maar ook altijd de zelfde. Alleen om mijn arm wil ik wel regelmatig wisselen en pas ik echt aan naar wat ik aan heb of wat mijn stemming is. Ik neig vaak naar wat subtieler maar ook wel naar grof.
    Zag hele toffe bandjes in de webshop dus doe graag mee 🙂

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *