Win: schitterende boekenleggers

Een tijdje geleden bestelde ik boekenleggers. Voor een boekenworm zoals ik, kan je nooit teveel boekenleggers hebben. Op de één of andere manier raak ik er altijd wat kwijt. Zonde, maar… it happens. Dus ik vond het tijd om weer eens op zoek te gaan naar mooie boekenleggers.

Vroeger kon je een boekenlegger overal wel krijgen. Net zoals een mooi adressenboek. Tegenwoordig moet je daar iets meer je best voor doen. Maar ik vond ze! Online nog wel. Boekenleggers die in het echt nog mooier waren dan de foto’s op het plaatje. Daar word ik altijd vrolijk van.

Ik heb een setje veren besteld, bloemen/takjes en walvissen.  De  3 Doosjes in totaal dus. En wat was ik blij toen de bestelling binnen kwam. De boekenleggers hebben mooie kleuren en schitterende tekeningen. Daarnaast vind ik ze mooi uitgesneden. Misschien heb je ze al voorbij zien komen op mijn Instragram account.  Uiteraard zijn ze al volop in gebruik en liggen ze mooi te pronken tussen mijn boeken.

Boekenleggers, altijd handig

Yes, boekenleggers, wie maakt daar nou geen gebruik van? Natuurlijk kan je ook een vouw in je pagina doen (zo zonde) of gewoon een stukje krant afscheuren. Maar dat is toch anders, vind je niet? En voor degene die geen liefhebber is van lezen, je kan ze natuurlijk ook gebruiken voor je notitieboek. Of gewoon, als decoratie voor je snailmail. Ik vind de boekenleggers in ieder geval te mooi om ze alleen voor mezelf te houden.

Een cadeau actie

En daarom… met een nieuwe lay-out en een verandering op Be Ineffable en jullie, lieve mensen, die me nog steeds volgen, wilde ik een cadeautje uitdelen.  Ook omdat het zonnetje eindelijk schijnt, ik morgen 33 weken zwanger ben. Redenen genoeg om cadeautjes uit te delen. Niets groots dus (want tja, ik zelf word nou eenmaal al blij van een kleinigheidje), maar ik wil gewoon heel graag iemand blij maken met deze bijzondere boekenleggers. Dus een win actie wil ik het eigenlijk niet noemen. Meer een cadeau actie, dacht ik zo.

Ik geef 3 pakketjes weg

Dus daarom wil ik 3 kleine pakketjes van een setje boekenleggers weg geven. Het zal een collectie zijn met boekenleggers uit elke set, die ik zelf samen stel. Mooi ingepakt in een door mij mooi versierde envelop (want snailmail is ook al zo geweldig). Elk pakketje zal dus anders zijn en ik zal er dus veel aandacht aan besteden ook. En ik doe er ook nog een rolletje washi tape bij (want daar ben ik ook zo gek op), nog wat andere stationery dingetjes en een persoonlijk kaartje. Speciaal voor jou! Ik beloof je in ieder geval dat de envelop zelf al een feestje zal zijn om te openen. En vervolgens hoop ik dat jullie net zo enthousiast worden van deze schitterende boekenleggers als ik. Ik ben er bijna meer door gaan lezen!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter en laat me weten waarom je zo’n setje boekenleggers wil ontvangen. Zorg er ook voor dat je met een geldig e-mail adres reageert. Op 1 april laat ik weten wie van mij post gaat ontvangen.

Ik zou het ook erg leuk vinden als je mijn Instagram en Facebook volgt. Of een fotootje plaatst van je ontvangen cadeautje. Het is geen voorwaarde (beetje raar om zulke voorwaarden te stellen als je een cadeautje wil weg geven), maar je maakt me er wel blij mee.

Comments

comments

24 gedachten over “Win: schitterende boekenleggers

 1. Fiona schreef:

  Hoi Sheila, net als bijna (alle) vrouwen vind ik het heel leuk om cadeautjes te ontvangen. Hoe origineler hoe leuker. Heel cliche. En daarom vind ik je site/blog zo mooi om te lezen, want dat is alles behalve cliche. Het zet aan tot denken, discussies en het leest soms ook heerlijk weg.
  En ik volg je al heel lang. Ook je eerdere site heb ik altijd graag gevolgd.(ook je fotografie). Dus des te leuker dat ik je wederom gevonden heb op Be Ineffable.

  Liefs,
  Fiona

  • Sheila schreef:

   Dankjewel voor je leuke en mooie reactie! Wat bijzonder om te horen dat je me al zo lang volgt. Ik heb daar dan echt geen weet van, totdat ik dit soort reacties lees. Dankjewel voor het volgen en leuk dat je me ook weer op Be Ineffable hebt gevonden. Leuk dat je mee doet.

 2. Marije Keereweer schreef:

  Wat een fijn cadeautje! Ik doe mee, omdat ik zeker weet dat ik heel blij ga zijn als ik ’s morgens wakker word en er steekt een mooie veer/walvis uit het boek op mijn nachtkastje. Of ik pak mijn notitieboek om een grappige opmerking van Elisa op te schrijven (ze is zó’n eigenwijs peutertje) en er steekt een mooie bloem uit. Ik kan het me al helemaal voorstellen. Nu nog duimen draaien ☺?!
  Liefs, Marije

  • Sheila schreef:

   Wat leuk dat je mee doet Marijke! Dat vind ik echt super tof. Want een specifiek cadeautje geven aan mensen die er echt blij van worden, maakt mij weer erg blij!

 3. Villasappho schreef:

  Vroeger lagen die altijd in de bibliotheek waren simpel en meestal reclame maar idd je komt ze niet meer tegen. En dat is jammer want ik vergeet steeds waar ik in mn boek was. Dus ja leuk eindelijk een winactie met iets wat ik echt kan gebruiken.

  • Sheila schreef:

   Ja hè, je had ze toen overal wel. Nu krijg je nog wel eens een gratis boekenlegger als je een boek koopt. Maar het is toch leuker om gewoon hele mooie te hebben, zonder poespas. Gewoon, daar waar een boekenlegger voor bedoeld is. Erg leuk dat je mee doet.

 4. Ramona schreef:

  Hele leuke actie! Vooral omdat er ook genoeg narigheid gebeurt wordt dit vast extra gewaardeerd… ik zou graag een pakketje ontvangen omdat ik 1: dol ben op alles wat met ‘stationery te maken heeft 2. Ik zelf ook nog graag gewoon via de post kleine kadootjes en kaartjes stuur 3. Ook een boekenwurm ben maar wel met een afgeschuurd papiertje of kassabon als boekenlegger 4. De boekenleggers zou delen met mijn dochtertje die nu in groep 4 zit en gek is op lezen, we kopen ook elke maand wel lees of prentenboeken (zo leuk ook)
  Dat de envelop als een kadootje wordt geloof ik zeker gezien je het handlettering al zo goed onder de knie hebt. Ik moet nog steeds beginnen met oefenen maar heb bedacht dat ik het boek gewoon lekker mee op zomervakantie neem ?

  Fijn weekend met je mannen ?

  • Sheila schreef:

   Dankjewel!! Er zijn genoeg bloggers met een super groot cadeau pakket, dat ik niet zeker wist of dit nou enthousiast ontvangen zou worden. Het is echt mooi om te zien dat er nog steeds mensen zijn die boekenleggers waarderen. En ik ben er zelf zo blij mee. Leuk dat anderen er ook de schoonheid er van in zien.

   Ik ben zelf ook gek op stationery spulletjes. Ik word daar echt blij van. En ik probeer nu elke envelop in handlettering te schrijven. Zo leuk om te doen! Slim om het boek mee te nemen. Vergeet dan niet de speciale stiften ook mee te nemen 😉

 5. Michelle schreef:

  (Ik lees ‘Vouw in de pagina’ en denk ‘neeeeeee!!’) Maar leuk! Vroeger spaarde ik ze altijd. Ik nam elke week hele stapels mee van de bieb. Tegenwoordig staat het lezen op een wat lager pitje, maar wat blijft het heerlijk als je weer in de leesflow zit (al moet ik nu niet gaan beweren dat ik door nieuwe boekenleggers meer zal gaan lezen, dat is natuurlijk onzin). Meestal gebruik ik gewoon papier wat afgescheurd is van een folder of zoiets als boekenlegger. Praktisch, maar lelijk.

 6. Saar schreef:

  Wat ziet je blog er mooi uit!
  Ik doe graag mee aan je actie. Boekenleggers zijn tof maar zoals je zegt, een uitstervend ras. Voor m’n studie moet ik heel wat boeken lezen en tussen die boeken passen natuurlijk een mooie boekenlegger.
  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe blog. Hopelijk wordt het nu helemaal een eigen plekje.

 7. Cynthia schreef:

  Leuk ! Ik doe mee omdat jij 33 weken zwanger bent, ik nu een drankje drink. Maar vooral: omdat mijn man nu eindelijk, na twee jaar, weer kan lezen. Door ziekte kon hij niets meer. X

 8. Frederique schreef:

  Ja ze zijn inderdaad erg mooi. Dochterlief en ik ‘doen’ nog aan boekenleggers. Vaak kopen we ze in het buitenland, of in musea heb je ze ook geregeld. Ik doe dan ook voor haar mee. Zij zou ze allemaal prachtig vinden, geen voorkeur 🙂

 9. Jana schreef:

  ”Zomaar-cadeautje” zijn de leukste cadeautjes omdat het om een oprecht en attent gebaar gaat 🙂 Dat soort cadeautjes krijgen altijd een mooi plekje bij mij thuis en ik kan daar dan ook keer op keer van genieten als ik het zie/gebruik en aan ontvanger denk.

  Door deze leuke boekenleggers heb ik dan een beetje Sheila in mijn huis 😉 (Toch een bijzondere aanvulling, aangezien mijn cadeautjes normaal krijg van mensen die ik persoonlijk ken.)

  • Sheila schreef:

   Aaaah… thanks. Dat is ook echt zo. Ik wil ze gewoon zo graag uitdelen! Ze zijn zo mooi. En wat leuk dat je het zo ziet. Want het is wel zo, het is echt een Sheila cadeautje. Echt zoiets wat ik andersom ook fantastisch zou vinden om te krijgen. Niet omdat ik een gesponserd cadeautje mag weggeven of zo. Maakt het gewoon specialer.

 10. Saskia schreef:

  Wat een leuke winactie, en super lief voor het ‘zomaar’. Ik doe UITERAARD als fervent thriller-lezer mee met deze winactie. Je kan nooit teveel leuke boekenleggers hebben dus voeg deze graag toe aan mijn collectie 🙂 Ik vind die veren echt ZO tof<3

  Succes aan iedereen die mee doet!

  PS: Hoe gaat het verder met je? (en de beeb)

  • Sheila schreef:

   Leuk dat je mee doet! En ze gaan heel goed met je thrillers. Vind het ook leuk om reviews bij je te lezen. Ik heb nu eindelijk eens een boek van Karin Slaughter geleend van de bieb, omdat ik bij jou regelmatig enthousiaste reviews voorbij zag komen.

   Het gaat verder allemaal goed! Ik heb mijn verlof eerder laten starten, dus hoef nu alleen nog deze en volgende week te werken (6 dagen in totaal, betekent dat voor mij). Fijn vooruitzicht.

 11. Huismama schreef:

  Die boekenleggers in de vorm van een veer vind ik erg mooi. Een ezelsoor in een boek maken vind ik zo zonde! De laatste tijd lees ik vooral op mijn e-reader, daar past geen boekenlegger in 😉

  • Sheila schreef:

   Ik kan dat gewoon dus écht niet. Het is iets psychisch. Maar ik vind het ook zo zonde om een ezelsoor te maken. Zo zonde vind ik dat! Die van de veren zijn ook mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *